fbpx

Nærkontakt af tredje grad i Grødby (anmeldelse)

Nærkontakt af tredje grad

Nærkontakt af tredje grad

Nærkontakt af tredje grad i Grødby: Frank Madsens og Sussi Bechs science-fiction-børnebogsserie, Gustav og Raketbroderskabet, får fornem omtale på Thore Bjørnvigs blog, Orions skulder. Det sker i anmeldelsen “Nærkontakt af tredje grad i Grødby”:

“Ramasjang og æstetik i Grødby

Æstetisk og underholdningsmæssigt er serien af høj kvalitet. Kombinationen af tekst og billeder i noget, som ligger midt mellem en tegneserie og en illustreret historie, fungerer rigtigt fint. Tegningerne er friske og lækre at se på, og historien udvikles på udmærket vis, fuld af ramasjang, humor og spænding.
Jeg har læst alle bindene (til og med bind 5) sammen med min søn på ti, og heraf slutter jeg, at fortællingen rammer plet i denne aldersgruppe. Han gætter med på mysterierne, og bliver optaget af relationerne og konflikterne mellem børnene – og børnene og bøllerne – i Grødby,” skriver Thore Bjørnvig i sin anmeldelse.

Orions skulder er en blog, der handler om astrokultur, dvs. alle de måder, hvorpå himmelrummet og universet har sat sig spor i vores samfund og kultur. Thore Bjørnvig er uddannet mag. art. i religionsvidenskab og skrev magisterspeciale om de religiøse aspekter af the Search for Extraterrestrial Intelligence. Han skriver om astrokultur og beslægtede emner for forskellige dagblade og for videnskab.dk

Bestil bøgerne

Du kan bestille bøgerne om Gustav og Raketbroderskabet hos din lokale boghandler eller direkte fra os. Resten af 2017 fås de første fire bøger til introduktionsprisen 69,50 DKK pr. styk. Vi sender ordrer over 300 DKK fragtfrit i hele Danmark.

 

 

[sg_popup id=4]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.