fbpx

Gustav og Raketbroderskabet 3: Robotter

79,50 kr.

Bøgerne om Gustav og hans venner i Raketbroderskabet er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.
En fantastisk læseoplevelse af forfatteren Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer tegnet af Sussi Bech. Det 9. og afsluttende bind i serien udkommer i maj 2020.

Bestil Gustav-bøgerne i dag og få dem leveret med posten i løbet af få dage!

Klik her og læs en smagsprøve.

Robotter:

Militæret undersøger ‘meteoret’, der styrtede ned øst for Grødby, og det er slet ikke noget meteor! Samtidig opsøges Gustav af Stella og hendes far, der er meget interesserede i den grønne ‘sten’, han fandt. Da Raketbroderskabet bygger en Mars-base i skoven, overraskes de af gamle og nye fjender!

Ekstra tech-sider bag i bogen:

Fire sider om Mars og vores drøm siden Wernher von Brauns bog “Das Marsprojekt” om en dag at lande på vores nærmeste naboplanet. Om Marsbase-projekter og robotterne, vi har på Mars lige nu. Anvisning på, hvordan du bygger din egen Mars-bil og Mars-base.

64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.

Bind 3 af i alt 9.

Om forfatteren og tegneren

frank-madsen-comics-bande-dessinee-dessinateur sussi-bech Frank Madsen og Sussi Bech modtog Hanne Hansen Prisen i 2016. Frank Madsen står bag tegneserien “Kurt Dunder” og børnebøgerne “Søren tror ikke på bøhmænd” og “Snus Mus”. Sussi Bech har lavet en lang række tegneseriealbum med bl.a. “Nofret” og illustreret et hav af billedbøger med “Kaj og Andrea”. I 2016 debuterede hun som børnebogsforfatter med “Aziru”, der også gik som føljeton i Weekendavisens børnetillæg “Faktisk”.