Pressemateriale

Pressemateriale om vores udgivelser, fotos af forfattere mv.

Materialet kan benyttes i forbindelse med omtale af de respektive udgivelser og med henvisning til Forlaget Eudor.

Hvis der er spørgsmål eller ønsker om specielle illustrationer til artikler eller omtaler af forlagets udgivelser, så kontakt os.

Forfattere/tegnere

Frank MadsenFrank Bruun Madsen er født i 1962 i Kalundborg. I 2016 og 2017 nomineret til Claus Deleuran-prisen i kategorien ”Bedste danske tegneserieforfatter” for sit arbejde på tegneserien “Eks Libris” i Weekendavisen. Prisen gik til dygtigere kollegaer, så Frank bryster sig nu af titlen som Danmarks næstbedste tegneserieforfatter. I 2017 blev han tildelt Hanne Hansen Prisen sammen med hustruen Sussi Bech. Han har desuden lavet tegneserien “Kurt Dunder”, kultklassikeren “Mis med de Store Kugler” samt børnebøgerne om “Søren tror ikke på bøhmænd”, ”Snus Mus”, ”Gustav og Raketbroderskabet” og senest “Alf vil ha’ et kæledyr NU!”

Kontakt for interview: post@frankmadsen.dk
Mobil +45 30704714
Download fotoet til højre i høj opløsning ved at klikke på det.

Sussi Bech Sussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med “Nofret”, “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Hun illustrerer tegneserien “Eks Libris” hver uge i Weekendavisen. Desuden har hun tegnet “Kaj og Andrea”, “Snus Mus” og “Emmy” og skrevet bøgerne om “Aziru” og “På ferie med Emil”.
Sussi har modtaget bl.a. BØFA-prisen, Ping-prisen og senest i 2015 den svenske Adamsonstatuetten, der blev uddelt ved Svenska Serieakademins 50 års jubilæumsfest i Stockholm.

Website: www.sussibech.dk
Fuld biografi: Klik her.
Kontakt for interview: post@sussibech.dk
Mobil +45 20487635
Download fotoet til højre i høj opløsning ved at klikke på det.

Ingo MiltonIngo Milton er født i 1954 i Viborg. Han står bag tegneseriealbummene om Skalken Joff om en gøglerdreng i middelalderen. Sammen med Jan Kjær har han lavet den mangainspirerede “CyberZombien fra Subkælderen”. I 2014 modtog Ingo Hanne Hansen-prisen.
For Forlaget Eudor har Ingo Milton skrevet bøgerne om “Aziru” sammen med Sussi Bech.

Website: www.ingomilton.dk
Kontakt for interview: ingo@ingomilton.dk
Mobil +45 27449609
Download fotoet til højre i høj opløsning ved at klikke på det.

Jan Mogensen, dansk illustrator og forfatter født 1945 i Malmø. Autodidakt. Hans debut var billedbogen “Har du sovet godt, Bamse?” (1981). Har siden skrevet og illustreret en lang række billedbøger for børn. Forfatter til teaterstykkerne “Lykkens Æbletræ”, “Rita i Raseriskoven” og “Når du ser et stjerneskud”. Sidstnævnte er “en moderne fusion af Juleevengeliet og Et Juleeventyr”, der siden 1994 har været Anemone Teatrets julestykke. Hans bøger er oversat til 20 sprog og udgivet i USA, Canada, England, Frankrig, Spanien, Tyskland, Korea, Japan og Kina. Jan Mogensen har modtaget Burg-Wissem prisen (1982), Kulturministeriets Initiativpræmie (1986 og 1988), Kulturministeriets Illustratorpris (1987) og Carlsens Fortællefantorden (2001).
Forlaget Eudor har udgivet fem af Jan Mogensens Bamse-bøger og en række af hans billedbøger som e-bøger og flere er på vej.

Website: illustratorjanmogensen.dk

Peter Gotthardt er født i 1946 og voksede op i Vanløse ved København. Efter nysproglig studentereksamen i 1965 uddannede han sig som folkebibliotekar og arbejdede fra 1971 til 2006 på et børnebibliotek. I 2006 stoppede han og bruger nu sin tid på at skrive bøger. Forlaget Eudor har udgivet hans gyser “Varulven venter i mørket” som e-bog.

Website: www.petergotthardt.dk

Lene Ewald Hesel.Lene Ewald Hesel er uddannet folkeskolelærer samt bachelor i japansk sprog og kultur. Ud over Bella-Ballade-bøgerne har hun bl.a. skrevet Dyrenes ABC, Sanne og Sisyfos og Pokker ta’ den rådne kat! Endvidere har hun oversat hen ved 200 børnebøger og skrevet bidrag til børnebogsantologier og undervisningsbøger samt tekster til Sprogminuttet.

Kontakt for interview: lenehesel@adslhome.dk

simon-bangSimon Bang er bl.a. kendt for storyboards til danske og internationale film, pladeomslag og bogillustrationer. I 2013 producerede og instruerede han dokumentarfilmen Angrebet på Shellhuset (sammen med Martin Sundstrøm), og i 2017 fulgte den prisbelønnede animerede dokumentarfilm Kaptajnens hjerte. Han er desuden aktuel med bogen Børnetegninger.

Website: simonbang.com

Pressekit

Links til undersider med oplysninger og illustrationsmateriale om forlagets enkelttitler. Materialet kan benyttes i forbindelse med omtale af de respektive udgivelser. Husk at kreditere ophavsmændene og henvise til Forlaget Eudor.

Spørgsmål og kontakt

Hvis der er spørgsmål eller ønsker om specielle illustrationer til artikler eller omtaler af forlagets udgivelser, så kontakt os.