fbpx

Pressemateriale om Dalila den Drevne

Materialet her på siden kan anvendes i forbindelse med presseomtale af Sussi Bechs Samlede Værker 1: Dalila den Drevne” af Sussi Bech. For specielle ønsker vedr. illustrationer, kontakt forlaget på info@eudor.dk eller telefon 45829545.

Klik og læs: Smagsprøve (PDF)

Pressemateriale: Forsidefoto af Dalila den Drevne - Klik på billedet for at downloade i høj opløsning.

Dalila den Drevne: Historien

“Dalila den Drevne” foregår i Bagdad på Harun al-Rashids tid omkring år 800 e.v.t. Den er baseret på et eventyr fra 1001 Nat. Kaliffen har givet de to værste skurke i Bagdad høje embeder pga. deres evner som svindlere. Enken Dalila, med tilnavnet “den drevne”, stiler også efter en velbetalt stilling indenfor det offentlige, og sammen med sin datter Zainab gør hun nu alt for at henlede kaliffens opmærksomhed på deres eksistens.

Ungdomsværk

»Dalila den Drevne« er et ungdomsværk af Sussi Bech, fortalt med et sprudlende overskud og smittende humør. Hermed i samlet udgave og for første gang i farver!

Ekstramateriale

Denne udgave indeholder desuden 20 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller om tilblivelsen af »Dalila den Drevne« og om dannelsesårene før gennembruddet som tegneserieskaber – illustreret med masser af aldrig før offentliggjorte arbejder fra ungdomsårene! Har man selv børn, der tegner, vil disse sider give dem et indblik i, hvor langt Sussi Bech var nået i sin kunstneriske udvikling, da hun var på deres alder.

Sussi Bechs Samlede Værker

Dette er første bind i samleserien Sussi Bechs Samlede Værker, der også vil omfatte “Aida Nur”, “Nofret”, “Zainab”, “Nofret” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 bind i luksusudgave med masser af ekstramateriale om Sussi og tegneseriernes tilblivelse, udgivet som lækre hardbacks i stort format, 31,5 x 23,5 cm, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Dalila den Drevne er 1. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, som Forlaget Eudor udgiver i 7 bind frem mod 2020.

Pressemateriale om tegneseriens forfatter/tegner:

Sussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med Nofret, Aida Nur, Dalila den Drevne og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Desuden har hun tegnet Kaj og Andrea, Snus Mus og Emmy. Sussi har modtaget BØ-FA-prisen, Ping-prisen, Birkerød Kulturpris, Hanne Hansen Prisen og den svenske Adamsonstatuetten i Stockholm.

Website: www.sussibech.dk – fuld biografi: Klik her.
Kontakt for interview: post@sussibech.dk – mobil 30704714

Billedmateriale – klik og download:

Smagsprøve: Link til PDF med siderne 26-31, 100-103

Dalila den Drevne
Forside
Side 26-27
Side 26-27
Side 28-29
Side 28-29
Side 30-31
Side 30-31
Side 100-101
Side 100-101
Side 102-103
Side 102-103
Side 120
Side 120
Sussi Bech
Foto af Sussi Bech


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.