Sussi-Bechs-Samlede-Værker-tegneserie-egypten

Forside / Tegneserier

Sussi Bechs Samlede Værker

“Sussi Bechs Samlede Værker” er 7 luksusbind, der samler Aida Nur, Nofret, Dalila den Drevne, Zainab og de øvrige tegneseriealbum i Sussi Bechs produktion fra 1985 til 2011.

Bindene er lækkert udført, i stift bind og storformat 31,5 x 23,5 cm, så man rigtigt kan nyde Sussis flotte tegninger. Hvert bind rummer to eller tre historier og afsluttes med 20-33 siders spændende ekstramateriale, hvor Sussi fortæller om sin karrieres start og udvikling og om seriernes tilblivelse og viser masser af eksempler på hidtil upublicerede skitser og illustrationer fra sit arkiv.

Bestil hele værket eller enkelte bind til levering i løbet af få dage:

Nye værker udgives i samme format

Siden 2019 har vi udgivet alle nye tegneserier af Sussi Bech i samme format som samleværket. Det betyder, at de kan stilles på hylden direkte ved siden af samlebindene og indgå som en naturlig del af det samlede værk.

Det gælder Nofret-albummene “Nofret 13: Tutankhamon” (2022) og “Slave i Levanten” (2019) samt tegneserien “Ørsted – han satte strøm til verden” (2020). Det kommer også til at gælde for de to nye serier, Sussi arbejder på lige nu.

Om Sussi Bech

Sussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med “Nofret”, “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Hun illustrerer tegneserien “Eks Libris” hver uge i Weekendavisen. Desuden har hun tegnet “Kaj og Andrea”, “Snus Mus” og “Emmy” og skrevet bøgerne om “Aziru” og “På ferie med Emil”.
Sussi har modtaget bl.a. BØFA-prisen, Ping-prisen, Birkerød Kulturpris, Hanne Hansen Prisen og i 2015 modtog hun den svenske Adamsonstatuetten, der blev uddelt ved Svenska Serieakademins 50 års jubilæumsfest i Stockholm.

Er der nogen, der fortjener at få sine Samlede Værker udgivet, er det hende.

Søren Vinterberg, Weekendavisen

“En yderst velkommen genudgivelse af den prisbelønnede tegneserie om den ukuelige og selvbevidste minoiske prinsesse Nofret og hendes eventyrlige liv. En stor fordel ved serien er Sussi Bechs egne fyldige kommentarer, der fortæller om de historiske perioder og viser tidligere skitser og hendes arbejdsmetoder. Sussi Bech er en tegneseriekunstner i verdensklasse, og hendes heltinder er bestemt et bekendtskab værd.”

Bibliotekar Jytte Kjær Schou, Litteratursiden.dk

“Det er sådan nogle fine bind de bliver genudgivet i, som også indeholder lidt baggrund omkring fortællingen og om Sussi Bech’s inspiration.”

Sidsel Buch Odgaard, Buch’s Books

“… jeg kan slet ikke forstå at jeg ikke er hoppet ned i Sussis tegneserier før, for den her skriger på at jeg skal læse mange flere af hendes tegneserier. Den har gjort mig meget nysgerrig på hvad hun ellers har lavet og hvad hun vil skrive i fremtiden. Jeg må straks efter denne anmeldelse ind og se om biblioteket skulle have nogle flere af hendes værker. Jeg ønsker virkelig at læse mere af hende.”

blog.pipalukbooks.dk