Læs tegneserien Eks Libris

Ny Eks Libris stribe hver uge – bogmærk siden og kig forbi i næste uge!


Serien er skrevet af Frank Bruun Madsen og tegnet af Sussi Bech til Weekendavisen og er en herlig satire over litteraturens verden. “Eks Libris” blev i 2018 nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien “bedste danske tegneserie”, og Frank Madsen har fire gange været nomineret i kategorien “bedste danske tegneserieforfatter” for sit arbejde på serien.

Den store Finn Sysholm

Nu udkommer Den store Finn Sysholm: Den ultimative “Eks Libris”-udgave

“Den store Finn Sysholm”, der udkommer 17. maj, samler de 235 allerbedste striber fra af Sussi Bech og Frank Madsens tegneserie »Eks Libris«. Det store format på 28,0 x 21,0 m betyder, at de fleste af striberne gengives i næsten samme størrelse, som serien var beregnet til i Weekendavisens bogtillæg, BØGER. Dermed kommer Sussi Bechs detaljerige streg til fuld ret.

Lækker hardcover
240 sider i farver
Stort tværformat 28,0 x 21,0 cm
Pris kun DKK 399,00

Udkommer 17. maj.

Forudbestil signeret og med gratis fragt

Forudbestil DEN STORE FINN SYSHOLM i signeret udgave og med gratis fragt på sysholm@eudor.dk – angiv antal, postadresse og mobiltlfnr.

Så sender vi bogen til nærmeste GLS Pakkeshop, signeret af Sussi Bech og Frank Madsen, lige så snart vi har bøgerne fra trykkeriet i maj.

Forinden ender vi en e-mail vedrørende betalingen.

Pressen skrev begejstret:

Sussi Bech og Frank Madsen formår at skildre den litterære verden mindst lige så underholdende, inspireret og indimellem decideret bidende, som mange af deres emner selv gør det.

Jakob Levinsen, Morgenavisen Jyllands-Posten

Satire på højt plan: ”Et satirisk portræt af litteraturens Danmark” lyder varebetegnelsen på “Problemer med Carsten Jensen-robotten i Zone 7!” Mere præcist kan den første samling af Frank Madsen og Sussi Bechs litterære stribeserie Eks Libris næppe beskrives. Der gøres grin med alle dele af livet omkring bøgerne i Danmark. Forfatterne, de fiktive såvel som de virkelige, forlagene, boghandlerne, bibliotekerne, selv læserne får en tur i maskinen en enkelt gang eller to. I ekstramaterialet får vi sågar lov til at grine af bogens bagmænd selv (især Frank Madsen).

Nummer9.dk

Striben er et fremragende eksempel på det kreative raffinement, som præger Eks Libris, hvor de sproglige og visuelle pointer uundværligt supplerer hinanden.

Mikkel Andersson, Rokokoposten

Frank Madsen og Sussi Bech sætter et spejl op foran bogbranchen. Det er både et troldspejl, der forvrænger, og et kosmetikspejl, der forstørrer. Men det lykkes Eks Libris at gengive virkeligheden bedre end mangen kulturreportage i Politiken og Information.

Christopher Arzrouni


Om Sussi og Frank

Sussi Bech Sussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med “Nofret”, “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Har siden 2009 lavet tegneserien “Eks Libris” sammen med sin mand, Frank Madsen. Desuden har hun tegnet “Kaj og Andrea”, “Snus Mus” og “Emmy” og skrevet bøgerne om “Aziru” og “På ferie med Emil”.
Sussi har modtaget bl.a. BØFA-prisen, Ping-prisen, Orla-prisen, Hanne Hansen Prisen og i 2015 den svenske Adamsonstatuetten, der blev uddelt ved Svenska Serieakademins 50 års jubilæumsfest i Stockholm.

Website: www.sussibech.dk

Frank MadsenFrank Bruun Madsen er født i 1962 i Kalundborg. I 2016, 2017, 2018 og 2021 nomineret til Claus Deleuran-prisen i kategorien ”Bedste danske tegneserieforfatter” for sit arbejde på tegneserien “Eks Libris” i Weekendavisen. I 2017 blev han tildelt Hanne Hansen Prisen sammen med hustruen Sussi Bech. Han har desuden lavet tegneserien “Kurt Dunder”, kultklassikeren “Mis med de Store Kugler” samt børnebøgerne “Søren tror ikke på bøhmænd”, ”Snus Mus”, ”Gustav og Raketbroderskabet” og senest de to gakkede billedbøger “Alf vil ha’ et kæledyr NU!” og “Sussi og de ufornuftige sko”.

Website: www.frankmadsen.dk


Sådan bliver Eks Libris tegneserien til