Peter og Perle samlebind 1: De små dukker

249,00 DKK

160 sider
240 x 200 mm
Softcover

En dansk tegneserieklassiker for første gang i samlet udgave!

Nu udgiver Forlaget Eudor for første gang Peter og Perle som seks samlebind. Første bind, De små dukker, indeholder fem fortællinger. De følgende bind i serien udsendes hver sjette måned. Værket forventes afsluttet i foråret 2024.

tegneserier tegneserie | Peter og Perle 2: Sherlock Holmes af Werner Wejp-Olsen WOW TIP: Bestil også PETER OG PERLE bind 2 og få gratis fragt.

En dansk James Bond!

Forlaget Eudor udgiver Werner Wejp-Olsens PETER OG PERLE i samlet udgave. I 1966 debuterede Werner Wejp-Olsen som tegneserieskaber med tegneserien Peter og Perle.

De følgende seks år kunne Jyllands-Postens læsere dagligt følge den lille, fiffige dreng og hans firpotede følgesvends oplevelser på avisens tegneseriesider.

Peter og Perle-tegneserien huskes stadig af mange for dens humor, action og mange James Bond-inspirerede handlingselementer. 1960’erne var en tid med forkærlighed for megalomaniske skurke, der planlagde at overtage verdensherredømmet fra deres baser i udslukte vulkaner og med alt det nyeste indenfor laserkanoner, undervandsbåde og smart elektronik.

Det er muligt at bestille abonnement på serien ved at skrive til post@eudor.dk. Så får du automatisk en mail fra os om betaling, når der er et nyt bind på vej.