fbpx

Alf vil ha’ et kæledyr NU!

129,00 kr.

En nærmest genial, gakket billedbog for børn i alderen 3-6 år. Børn og forældre vil elske at læse den sammen – igen og igen. Et stensikkert børne-hit.

Handlingen: Alf er 5 år. Alf holder enormt meget af dyr. Hver dag spørger Alf sin mor og far, om han ikke nok må få et kæledyr. Til sidst kører mor og far hen for at købe et dyr til Alf. Men Alf vil ikke have en hamster. Alf vil have et vildt dyr!

Bogen om den plagsomme Alf er skrevet og illustreret af Frank Madsen, der også har skrevet billedbøgerne “Søren tror ikke på bøhmænd”, “Snus Mus”, “Hvor er Kaj?” og “Mus og konger på Kronborg”.

Målgruppe: Højtlæsning fra 3 år
Format: 21,4 x 21,4 cm
Indbinding: Hardcover
32 sider i farver

Om forfatteren

Frank MadsenFrank Bruun Madsen er født i 1962 i Kalundborg. I 2016, 2017 og 2018 nomineret til Claus Deleuran-prisen i kategorien ”Bedste danske tegneserieforfatter” for sit arbejde på tegneserien Eks Libris i Weekendavisen. Han har desuden lavet tegneserien om “Kurt Dunder”, kultklassikeren “Mis med de Store Kugler” samt børnebøgerne “Søren tror ikke på bøhmænd”, ”Snus Mus” og ”Gustav og Raketbroderskabet”.