Letlæsningsbøger

Forlaget Eudor udgiver letlæsningsbøger på både print og e-bog. På denne side kan du orientere dig i vores udvalg. Flere udgivelser under forberedelse, lige fra letlæste titler for de yngste læsere til fantasybøger til de lidt større børn.

Kig forbi jævnligt for at se vores nye udgivelser indenfor letlæsning, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

 

På ferie med Emil

LIX 5/ LET 11-12
Sussi Bech
har skrevet og illustreret tre herlige letlæsningsbøger for drenge og piger fra 8 år. Bogserien om Emil og hans lillesøster emmer af dansk sol og sommer. Bøgerne kan købes i vores webshop eller bestilles hos din boghandler.

Børnebøger

Grib den, Dixi!

89,00 DKK

Børnebøger

Hvor er Kitty?

89,00 DKK

Børnebøger

Nap en krabbe!

89,00 DKK

Lix-tallet er 5 og Let-tallet er 11/12, så bøgerne er meget lette at læse.Bøgerne er i lækkert hardcover og på 32 sider trykt på slidstærkt papir, der tåler mange genlæsninger.

 

Lias Kamp

LIX 12-13 (e-bog)
Margot Andreasen
har skrevet tre spændende letlæsningsbøger i fantasy-genren for drenge og piger fra 9 år. Sussi Bech har illustreret beretningen om Lias Kamp. E-bøgerne kan købes i boghandelen og lånes på bibliotekerne.

Ebøger for børn - Lias Kamp 1: Fruen

Lias Kamp 1: “Fruen”
Af Margot Andreasen
Illustreret af Sussi Bech
Format: pdf. Sideantal: 102.

Pigen Lia bor sammen med sin bedstemor. Som alle andre lever de i angst for Fruen oppe på borgen. En dag får Lia at vide, at hun skal arbejde for Fruen. Fra 9 år.

PRØVE KØB LÅN
Ebøger for børn - Lias Kamp 2: Flugten

Lias Kamp 2: “Flugten”
Af Margot Andreasen
Illustreret af Sussi Bech
Format: pdf. Sideantal: 110.

Lia befrier fangen på borgen, der er en kriger af kala-folket. De får selskab af Fruens vagtulv, Gråulv. Sammen rider de over floden og slutter sig til kala-folket.

PRØVE KØB LÅN
Ebøger for børn - Lias Kamp 3: Kampen

Lias Kamp 3: “Flugten”
Af Margot Andreasen
Illustreret af Sussi Bech
Format: pdf. Sideantal: 108.

Det store opgør mod Fruens hær nærmer sig. Pigen Lia prøver at finde nye sider af sin kraft. Pludselig opdager hun, at hun kan trænge ind i folks sind ligesom Fruen.

PRØVE KØB LÅN

Lias Kamp e-bøgerne er i PDF-format m/ vandmærke.