fbpx

4 nyheder i september

Aida Nur af Sussi Bech - samlet 2023 udgave

I september udgiver vi fire herlige titler til børn fra 3 til 99 år. Bestil dem hos din lokale forhandler eller direkte i vores webshop:

Molly MusepigeForside

En hjertevarm bog af Michéle Simonsen og illustreret af Sussi Bech. Fra 8 år.

Molly er en stille pige, der har svært ved at komme til orde blandt sine fire brødre. Hun hævder sig ved at digte videre på traditionelle eventyr, som bedsteveninden Clara illustrerer. Men Clara er ved at vokse fra Molly, og da konflikten med lillebror Mikkel spidser til, beslutter Molly at flytte hjemmefra…

72 s — Hardcover — 139 x 216 mm — DKK 189,50 — udkommer 29. september

ForsideBalladen om oldemors nissehue

En herlig julekalenderhistorie for børn 6-14 år (og deres forældre). Rigt illustreret af forfatteren, Ingo Milton.

Nisser og tidsrejser: Rie finder en sjov, gammel nissehue i oldemors dragkiste og tager den på i skole. Huen taler til hende og giver Rie mod på at gøre ting, hun aldrig før har turdet. Og da hun og vennerne undersøger kisten, finder de et nissevers i låget. Verset åbner en portal til oldemors tid – men da kistelåget falder i bag Rie, er der pludselig meget langt hjem til far og mor!

156 s — Hardcover — 153 x 216 mm — DKK 249,50 — Udkommer 22. september

ForsideKoblingerne og den sorte røg

Den anden billedbog om de seks søde og sjove lokomotiver, Koblingerne. Yrsa bliver bekymret for Morten, fordi der kommer en mærkelig sort røg op fra hans motor. Men Morten vil ikke på værksted. Af Danmarks Jernbanemuseum og illustreret af Frank Bruun Madsen og Sussi Bech. Fra 3-7 år.

30 s — Hardcover — 255 x 183 mm — DKK 149,00 — Udkommer 22. september

ForsideAida Nur

Dansk tegneserieklassiker i omtegnet og nyfarvelagt udgave.Et hovedværk i Sussi Bechs produktion.

Kairo, 1922: Aida Nur er danser på en egyptisk kabaret, som ejes af antikvitetshandleren Mohassib. En dag finder hendes venindes lille søn en faraograv i nærheden af Luxor. Aida Nur påtager sig at smugle oldsagerne til Kairo og sælge dem. Men Mohassib vil have adgang til hele graven og da den engelske lord Cnarvorn og arkæologen Alistair også kommer på sporet, udvikler historien sig med intriger og mord.

Med 28 siders ekstramateriale.

128 sider — Hardcover — 235 x 314 mm — DKK 299,00 — Udkommer 15. september