Eks Libris

Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen Bøger, samlet i album med 52 striber i hver. En oplagt gaveidé til dig selv eller en ven, der er glad for gode tegneserier.

Sussi Bech har modtaget Ping Prisen, BØ-FA Prisen og den svenske Adamsonstatyetten. I 2017 modtog Sussi og Frank den danske Hanne Hansen Pris i fællesskab for deres tegneserier. Frank Madsen er de sidste 3 år levet nomineret til Claus Deleuran-prisen i kategorien bedste danske tegneserieforfatter for sin indsats på Eks Libris.

Ingen tegneseriesamling er komplet uden Eks Libris! Bestil i dag – der er kun 30 eksemplarer tilbage af bind 2!

Sussi Bech og Frank Madsen formår at skildre den litterære verden mindst lige så underholdende, inspireret og indimellem decideret bidende, som mange af deres emner selv gør det.

Jakob Levinsen, Morgenavisen Jyllands-Posten

Satire på højt plan: ”Et satirisk portræt af litteraturens Danmark” lyder varebetegnelsen på “Problemer med Carsten Jensen-robotten i Zone 7!” Mere præcist kan den første samling af Frank Madsen og Sussi Bechs litterære stribeserie Eks Libris næppe beskrives. Der gøres grin med alle dele af livet omkring bøgerne i Danmark. Forfatterne, de fiktive såvel som de virkelige, forlagene, boghandlerne, bibliotekerne, selv læserne får en tur i maskinen en enkelt gang eller to. I ekstramaterialet får vi sågar lov til at grine af bogens bagmænd selv (især Frank Madsen).

Nummer9.dk

Striben er et fremragende eksempel på det kreative raffinement, som præger Eks Libris, hvor de sproglige og visuelle pointer uundværligt supplerer hinanden.

Mikkel Andersson, Rokokoposten

Frank Madsen og Sussi Bech sætter et spejl op foran bogbranchen. Det er både et troldspejl, der forvrænger, og et kosmetikspejl, der forstørrer. Men det lykkes Eks Libris at gengive virkeligheden bedre end mangen kulturreportage i Politiken og Information.

Christopher Arzrouni

Genre: Satire, tegneserie. 60 sider + omslag. Softcover, tværformat 17 x 24 cm.

[sg_popup id=4]