fbpx

Nu udkommer Den store Finn Sysholm: Den ultimative “Eks Libris”-udgave

Den store Finn Sysholm

Et eksklusivt pragtværk på 240 sider, hardcover og stort tværformat 28,0 x 21,0 cm.

Pressekit: Download ZIP-fil med forside, 4 opslag i høj opløsning + foto af Frank Madsen og Sussi Bech. Kan frit anvendes i forbindelse med omtale af Den store Finn Sysholm.

De 235 bedste striber i stort format

“Den store Finn Sysholm”, der udkommer 17. maj, samler de 235 allerbedste striber fra af Sussi Bech og Frank Madsens tegneserie »Eks Libris«.

Striberne er kommenteret af Frank Madsen, der fortæller om idéerne og baggrunden for mange af striberne. Læsere kan dermed muntre sig med at studere, hvordan en aktuel begivenhed er blevet omsat til en satirisk tegneserie og hvilke virkemidler, skaberne bag serien har brugt for at formidle deres pointe.

Det store format på 28,0 x 21,0 m betyder, at de fleste af striberne gengives i næsten samme størrelse, som serien var beregnet til i Weekendavisens bogtillæg, BØGER. Dermed kommer Sussi Bechs detaljerige streg til fuld ret.

Opslag fra bogen.

Da Finn Sysholm opdagede, han var blevet til en tegneseriefigur

Men bogen bliver også det definitive værk om dansk litteratur i tiåret 2010-2020.

Forlaget Eudor har nemlig ekstraordinært overtalt selveste Finn Sysholm til at stå for bogens gennemgående tekst, der år for år nøje beskriver stort og småt i den danske og internationale litteraturverden gennem de ti år, tegneserien “Eks Libris” gik i Weekendavisen.

Finn Sysholm er en af Danmarks største nulevende forfattere, der forlængst burde have modtaget Nobelprisen i litteratur, og som i 2020 blev nævnt som en af kandidaterne til De Gyldne Laurbær.

Her et udpluk fra indledningen, hvor en kollega til en reception på Buch Binders havde bemærket, at Finn i 2010 havde været ret meget i avisen på det seneste:

“I morgentoget på vej hjem til Roskilde bladrede jeg febrilsk igennem Weekendavisen, som jeg havde købt på Nørreport Station: Ikke ét ord om min bog »Ole og Bent finder et lig«! Til sidst faldt mit blik på en obskur tegneserie, jeg ikke havde bemærket tidligere. Mit blod frøs til is. Det gik nu op for mig, at jeg optrådte som fast figur i »Eks Libris«, og at mit forfatterskab blev latterliggjort på nærmest ugentlig basis. Det hjalp kun lidt, at Klaus Rifbjerg og Ib Michael fortjent fik samme behandling.”

Skal du kun have én bog om dansk litteratur, skal det være denne!

Lækker hardcover
240 sider i farver
Stort tværformat 28,0 x 21,0 cm
Pris kun DKK 399,00

Udkommer 17. maj.

Forudbestil signeret og med gratis fragt

Forudbestil DEN STORE FINN SYSHOLM i signeret udgave og med gratis fragt på sysholm@eudor.dk – angiv antal, postadresse og mobiltlfnr.

Så sender vi bogen til nærmeste GLS Pakkeshop, signeret af Sussi Bech og Frank Madsen, lige så snart vi har bøgerne fra trykkeriet i maj.

Forinden ender vi en e-mail vedrørende betalingen.

 

Opslag fra bogen: