fbpx

Ingo Miltons julekalenderbog et stort hit

Ingo Milton signerer sin julekalenderbog "Jagten på oldemors nissehue" på Bogforum

Ingo Milton havde travlt på årets Bogforum med at signere sin nye julekalenderbog, Jagten på oldemors nissehue. Iført sin nissehue spillede Ingo rollen som julenisse så overbevisende, at en forbipasserende pige betroede ham, at hun ønskede sig en hest til jul. Ingo lovede at se, hvad han kunne gøre.

Bestil julekalenderbogen i signeret udgave

Og hvis du ikke nåede ind på Bogforum, kan du stadig få bogen signeret og med en lille tegning:

Overfør 249,50 til MobilePay 34065 og send samtidig en e-mail med din postadresse og mobilnummer til post@eudor.dk – så sender forlaget fluks & sporenstregs din signerede julekalenderbog af sted med GLS Pakkeshop, så du har den i god tid inden 1. december. Tilbuddet gælder november måned ud.

Men du skal nok skynde dig: Bogen udkom 22. september og vi har allerede solgt 88% af førsteoplaget!

Ingo Milton signerer sin julekalenderbog "Jagten på oldemors nissehue" på Bogforum

24 kapitler – tæl ned til juleaften med et kapitel om dagen

Balladen om oldemors nissehue - en julehistorie i 24 kapitler af Ingo Milton Jagten på oldemors nissehue er en herlig julekalenderbog for børn 6-14 år (og deres forældre), rigt illustreret af forfatteren, Ingo Milton.

Nisser og tidsrejser: Rie finder en sjov, gammel nissehue i oldemors dragkiste og tager den på i skole. Huen taler til hende og giver Rie mod på at gøre ting, hun aldrig før har turdet. Og da hun og vennerne undersøger kisten, finder de et nissevers i låget.

Verset åbner en portal til oldemors tid – men da kistelåget falder i bag Rie, er der pludselig meget langt hjem til far og mor!

156 sider i farve
Hardcover
153 x 216 mm

Vejl. udsalgspris DKK 249,50

julekalenderbog kan bestilles overalt i landets boghandeler og i Eudors webshop.

Video: Følg Ingos jagt på den helt rigtige gård til julekalenderbogen

Til historien skulle Ingo bruge en helt bestemt gård fra tiden omkring 1. verdenskrig, der opfyldte forskellige formål. Klik på videoen herunder og følg hans jagt rundt på Danmarks Frilandsmuseum i Lyngby.

 

Læs også: Nissernes julekalenderhistorie

julebog Balladen om oldemors nissehue er Ingo Miltons anden julekalenderbog: I 2017 udkom hans første fortælling, Nissernes julekalenderhistorie, som vi nu har udgivet som ebog. Køb den i vores webshop eller dér, hvor du normalt køber ebøger.

Historien: Den første december er Asta til juletræstænding på Rådhustorvet. I menneskemylderet opdager hun en lille mand med en spids hue. Han stirrer på hende, som om hun er noget særligt. Asta har aldrig følt sig særlig på nogen måde, men det viser sig, at hun har en helt speciel evne, som alle vi andre forlængst har glemt.

I dagene op til jul får hun nye venner, der tager hende på en opdagelsesrejse fra ‘Pulter Paladset’ i vinternattens mørke til varehuset ‘KØBCO’s blinkende nisseudstilling.

Men Astas venner har et problem – og det skal løses inden juleaften