fbpx

Eventyrrejsen – ny billedbog af Tove Krebs Lange

Eventyrrejsen billedbog af Tove Krebs Lange

Eventyrrejsen billedbog af Tove Krebs Lange Annas eventyrrejse

Hvad ville du sige til at flytte rundt og bo hos personerne i forskellige folkeeventyr? Og skrive breve hjem om dine oplevelser?

Det handler Tove Krebs Langes nye billedbog om.

Efter at Anna har boet på bogreolen sammen med sin søster i mange år, trænger hun til at opleve noget nyt, så hun rejser ud i verden. Undervejs skriver hun breve hjem til sin søster og fortæller om de eventyrlige steder, hun kommer til, og de mange kendte personer, hun møder.

Og det er artige sager, hun har at fortælle om sine værter i sine breve: Om dagliglivet hos Guldlok og de tre bjørne, som hun hjælper med lidt af hvert. Om den lille havfrues storesøster, der stadig lever på havets bund. Om Askepot, der tabte sin glassko, som Anna får lov at bo i.

Annas rejse byder på spændende oplevelser, men en snak med en gammel ulv får Anna til at savne sin søster, og hun beslutter sig for at vende hjem til reolen.

Om Tove Krebs Lange

Tove Krebs Lange er født i Flensborg, uddannet i Bruxelles og på Skolen for Brugskunst (i dag Kunstakademiets Designskole). Hun har tegnestue på Nørrebro i København, hvor hun laver grafik og bøger til børn.

Pressekit

Tove kan kontaktes på 2143 5377 eller tokl@mail.dk for interview.

Download forside i høj opløsning (JPG, 7 Mb)
Download side 8-9 i høj opløsning (JPG, 2,3 Mb)
Download side 12-13 i høj opløsning (JPG, 3,8 Mb)

Illustrationerne kan frit anvendes i forbindelse med presseomtale og anmeldelser af bogen. Anmeldereksemplar kan bestilles på post@eudor.dk

Udstilling og workshop

“Eventyrrejsen” danner også udgangspunkt for en udstilling og workshop med børn i Pakhusets udstillingslokaler på Nykøbing Sjællands bibliotek i uge 45 og 46. Når børnene går på opdagelse i eventyrrejsen, skal de ud fra billeder og breve gætte, hvilke eventyr damen har besøgt. Bagefter tegner de deres egne billeder.

28 sider, hardcover
DKK 229,50
Udkommer 2. november 2020