fbpx

Gustav og Raketbroderskabet 1: Den grønne pige

79,50 kr.

Nu i 2. oplag!

Bøgerne om Gustav og hans venner i Raketbroderskabet er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.
En fantastisk læseoplevelse af forfatteren Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer tegnet af Sussi Bech. Det 9. og afsluttende bind i serien udkommer i maj 2020.

Klik her og læs bogens 1. kapitel.

Besøg fra rummet

Gustav og Raketbroderskabet har en plan: De vil sende et barn fra Grødby ud i verdensrummet. Men en nat kommer verdensrummet til Grødby: Et meteor styrter ned bag Sønderskoven, uhyggelige fremmede flytter ind overfor Gustavs hus og en ny pige starter i hans klasse. Et tilfælde? Eller…

Ekstra tech-sider bag i bogen

Fire sider om rakettens historie: Fra kinesernes forsvar af byen Kai-fung-fu i 1232 til amerikanernes månelanding med Apollo 11 i 1969. Nyttig anvisning på, hvordan man bygger en raket af plastikflaske, et jernrør, en bådfender og en haveslange.

64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.

Bind 1 af i alt 9. Nu i andet oplag!

Om forfatteren og tegneren

frank-madsen-comics-bande-dessinee-dessinateur sussi-bech Frank Madsen og Sussi Bech modtog Hanne Hansen Prisen i 2016. Frank Madsen står bag tegneserien “Kurt Dunder” og børnebøgerne “Søren tror ikke på bøhmænd” og “Snus Mus”. Sussi Bech har lavet en lang række tegneseriealbum med bl.a. “Nofret” og illustreret et hav af billedbøger med “Kaj og Andrea”. I 2016 debuterede hun som børnebogsforfatter med “Aziru”, der også gik som føljeton i Weekendavisens børnetillæg “Faktisk”.