fbpx

Gustav og Raketbroderskabet 2: Fluen

79,50 kr.

Bøgerne om Gustav og hans venner i Raketbroderskabet er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.
En fantastisk læseoplevelse af forfatteren Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer tegnet af Sussi Bech. Det 9. og afsluttende bind i serien udkommer i maj 2020.

Klik her og læs bogens 1. kapitel.

Droner

Gustav og Astrid får besøg ved morgenmaden af en irriterende flue, der måske ikke er så uskyldig, som den først ser ud! Og det er Stella, klassens nye pige, måske heller ikke. For det viser sig, at hun bor sammen med de mystiske fremmede, der er flyttet ind i det store hus overfor Gustavs.

»Hvad laver Stella sammen med de totalt skumle typer?« råbte Simon.
»De er garanteret spioner!« sagde Magnus dæmpet. Han gøs!
»Eller røvere på flugt!« hviskede Benjamin. »De har nok bortført hende og tvinger hende til at gå i skole, så ingen skal fatte mistanke! Den slags sker for masser af børn hver dag.«

Ekstra tech-sider bag i bogen:

Fire ekstra sider om dronernes historie: Fra ballonerne over Venedig under belejringen i 1849 til vores dages overvågnings- og postdroner. Anvisning på, hvordan du bygger dine egne, fjernstyrede droner med enkle midler.

64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.

Bind 2 af i alt 9.

Om forfatteren og tegneren

frank-madsen-comics-bande-dessinee-dessinateur sussi-bech Frank Madsen og Sussi Bech modtog Hanne Hansen Prisen i 2016. Frank Madsen står bag tegneserien “Kurt Dunder” og børnebøgerne “Søren tror ikke på bøhmænd” og “Snus Mus”. Sussi Bech har lavet en lang række tegneseriealbum med bl.a. “Nofret” og illustreret et hav af billedbøger med “Kaj og Andrea”. I 2016 debuterede hun som børnebogsforfatter med “Aziru”, der også gik som føljeton i Weekendavisens børnetillæg “Faktisk”.