fbpx

Gustav og Raketbroderskabet 4: Beriah

79,50 kr.

Bøgerne om Gustav og hans venner i Raketbroderskabet er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.
En fantastisk læseoplevelse af forfatteren Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer tegnet af Sussi Bech. Det 9. og afsluttende bind i serien udkommer i maj 2020.

Klik her og læs en smagsprøve.

Flygtning fra rummet:

Stella fortæller Gustav, hvor hun i virkeligheden kommer fra. Og at hun og hendes far snart må forlade jorden igen, fordi den onde Beriah er efter dem. Gustav beslutter at finde og uskadeliggøre Beriah, så Stella ikke behøver flygte mere. Men det skulle han ikke have gjort … og slet ikke alene!

Ekstra tech-sider bag i bogen:

Fire sider om robotter fra 1700-tallet og frem til vore dage – og i fremtiden. Anvisning på, hvordan du bygger din egen kamprobot og kæmper mod dine venner om at blive universets herre.

64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.

Bind 4 af i alt 9.

Om forfatteren og tegneren

frank-madsen-comics-bande-dessinee-dessinateur sussi-bech Frank Madsen og Sussi Bech modtog Hanne Hansen Prisen i 2016. Frank Madsen står bag tegneserien “Kurt Dunder” og børnebøgerne “Søren tror ikke på bøhmænd” og “Snus Mus”. Sussi Bech har lavet en lang række tegneseriealbum med bl.a. “Nofret” og illustreret et hav af billedbøger med “Kaj og Andrea”. I 2016 debuterede hun som børnebogsforfatter med “Aziru”, der også gik som føljeton i Weekendavisens børnetillæg “Faktisk”.