fbpx

Kurt Dunder-serien (4 bind)

249,00 kr.

Køb alle 4 bind i Kurt Dunder-serien til en attraktiv pris:

Kurt Dunder i Afrika: Den verdensberømte videnskabsmand og opdagelsesrejsende Kurt Dunder bliver en aften opsøgt af rejsebogsforfatteren Jørgen Birk. Han fortæller Kurt en utrolig historie. Jørgen Birk har fundet de forsvundne optegnelser fra David Livingstones sidste, tragiske ekspedition i 1871. De beviser intet mindre end eksistensen af polo-folket, et mongolsk folk af kæmper, der ifølge sagnet skulle leve dybt inde i Afrikas mørke indre.

Kurt Dunder på Grønland: Fire geologer er forsvundet i det nordøstlige Grønland. I 14 dage har United Minerals intet hørt over radioen, og et frygteligt uvejr lammer al flytrafik i området. Satellitfotos af geologernes lejr viser, at den er forladt. Professor Gravesens sidste melding var, at ekspeditionen havde fundet guld.

Kurt Dunder i Tyrol: Arkæologen Sten Danephae har gjort et fantastisk fund ved Schloss Tirol. Men så begynder ubehagelig hederne: Indbrud, anonyme trusselsbreve og værktøj, der forsvinder fra hans udgravning. Han beslutter at sende bud efter sin gamle studiekammerat, den verdensberømte videnskabsmand og globetrotter Kurt Dunder. Knap er Kurt og hans trofaste ven Bill Milton ankommet til udgravningen, før de opdager en hemmelig nedgang til et Mithræum, et Mithrastempel fra romertiden, og meget tyder på, at det endnu er i brug!

Kurt Dunder og den månesyge mumie: Indeholder tre tegneserieeventyr med Kurt, Bill og aben Attila: Kald mig IshmaDunder, Den månesyge mumie og Kurt Dunder & naziguldet.

Bestil tegneserierne i dag og få dem leveret med posten i løbet af få dage!