fbpx

Sussi Bechs Samlede Værker: Få Aida Nur med rabat

Aida Nur Dalila den Drevne Sussi Bech samlede værker

Sussi Bechs Samlede Værker bind 2 – signeret og med rabat

Nu er vores samlede udgave af Sussi Bechs tegneserieklassiker, Aida Nur, sendt af sted til trykkeriet i Ungarn. “Aida Nur” er 2. bind i serien Sussi Bechs Samlede Værker og bliver ligesom bind 1, “Dalila den Drevne”, en flot luksusudgave i hardcover, stort format 315 x 235 mm, med ægte forsats og kapitælbånd.

“Aida Nur” bliver på 128 sider.

Foreign Rights: Aida Nur by Sussi Bech

Du kan indtil udgivelsesdatoen forudbestille “Aida Nur” i signeret udgave for kun 300 kr. (normalpris 325 kr.) inklusive forsendelse. Send en e-mail til os med dit navn og adresse og få “Aida Nur” tilsendt, når vi har bogen fra trykkeriet i midten af april. Hvis du også vil have “Dalila den Drevne” med i købet, er prisen 550 kr. (rabat i alt: 74,50 kr.). Du kan også bestille bogen hos din boghandler eller i tegneseriebutikker som Fantask, Faraos Cigarer eller Fyns Antikvariat.

Sussi Bech Aida Nur
Før og efter digital justering af den sorte streg.

 

Digital restaurering

»Aida Nur« er et hovedværk i Sussi Bechs produktion, fortalt med et sprudlende overskud og smittende humør. Hermed for første gang i en samlet, digitalt restaureret udgave!

Carlsens oprindelige “Aida Nur”-album fra begyndelsen af 1990’erne lider af for lidt sort farve på de sorte flader. Mange steder fremstår den nærmest grå. Det har altid ærgret Sussi.

Det giver nutidens digitale teknik mulighed for at råde bod på. Takket være digital restaurering bliver luksusudgaven af “Aida Nur” faktisk den første udgave, hvor de sorte flader fremstår, som Sussi havde tænkt dem.

LÆS MERE om den digitale restaurering af “Aida Nur”.

Fra opsætningen af ekstramaterialet i InDesign.

22 sider ekstramateriale

Bogen indeholder 22 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller om tilblivelsen af »Aida Nur«, de første tilløb til Aida Nur-figuren i »Macumbagåden« og »Margot og Alistair på nye eventyr« og om sin altopslugende interesse for orientalsk dans i 1980’erne og begyndelsen af 1990’erne. Der er masser af illustrationer, som de færreste har set før, og som giver et fascinerende indblik i den kreative arbejdsproces med at skrive og tegne en tegneserie.

Ekstra bonusserie: Den første kærlighed

»Aida Nur« indeholder som en del af ekstramaterialet også Sussis 4-siders bidrag til tegneserieantologien »Den første Kærlighed« fra 1993, hvor figurerne fra tegneserierne »Nofret« og »Aida Nur« optræder sammen for første og formentlig sidste gang.

Historien i “Aida Nur”

Året er 1922. Aida Nur er danser på en egyptisk kabaret, som ejes af antikvitetshandleren Mohassib.
En dag finder hendes venindes lille søn en faraograv i nærheden af Luxor, og Aida Nur får til opgave at smugle oldsagerne til Kairo for at sælge dem.
Mohassib er imidlertid ikke tilfreds med Aidas tilbud. Han vil have adgang til hele graven og truer hende til at afsløre dens beliggenhed.
Men også den engelske lord Cnarvorn og arkæologen Alistair har fået færten af noget stort, og snart udvikler historien sig med intriger og mord …

Læs mere: På vej i 2018: Aida Nur i samlet luksusudgave

Flere bind på vej

Udkommer 30. april. Til efteråret fortsætter vi med 3. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der vil indeholde de 3 første Nofret-historier. Herefter er det planen at fortsætte med et nyt samlebind hver 6. måned.

Læs mere: Hanne Hansen Prisen til Sussi Bech og Frank Madsen

Herunder: 5 sider fra luksusudgaven af “Aida Nur”.