fbpx

Platy & Puss – to nye hyggehøjtlæsningsbøger for de 3-7-årige!

Platy & Puss af Stefan Fjeldmark og Linni Rita Gad

Platy & Puss billedbøgerne

Ny, dansk billedbogs-serie af Linni Rita Gad og Stefan Fjeldmark, instruktøren på »Jungledyret Hugo«, »Hjælp! Jeg er en fisk« og »Terkel i knibe«.

Platy & Puss billedbog - Linni Rita Gad og Stefan Fjeldmark - næbdyr, vilde dyr, katte Platy & Puss billedbog - Linni Rita Gad og Stefan Fjeldmark - næbdyr, vilde dyr, katte

Platy & Puss er herlige hyggehøjtlæsningsbilledbøger for de 3-7-årige, en oplagt gaveidé til småbørnsforældre og børn, der er glade for historier om næbdyr og eventyrlystne katte!

Om Platy & Puss

Næbdyret Platy er født i Zoo, hvor han er en stjerne. Platy kender slet ikke verden udenfor. En dag får han besøg af Pigekatten Puss, der er vant til livet i storbyen og taler om eventyr og opdagelser.

Platy beslutter at flygte fra Zoo, men verden er fuld af farlige dyr, biler og andre ukendte farer. Heldigvis møder han Puss igen, og sammen beslutter de at tage på eventyr.

Du kan bestille bøgerne om Platy & Puss hos din boghandler, der skaffer bøgerne hjem på få dage. Eller du kan bestille dem direkte fra os.

Om Stefan og Linni

Bøgerne om Platy & Puss er skrevet af Linni Rita Gad og tegnet af Stefan Fjeldmark.

De arbejder til daglig i deres eget tegnefilmsselskab, Eye Candy Film, der siden 2008 har leveret animation til en lang række tegnefilm, tv-serier og reklamefilm. Stefan var en af chefanimatorerne på den danske tegnefilm “Valhalla” og har siden instrueret tegnefilm som “Jungledyret Hugo”, “Hjælp! Jeg er en fisk” og “Terkel i knibe”.

På deres hjemmeside kan man også købe print til hjemmet eller børneværelset af Stefans tegninger, bl.a. med Platy & Puss.

Fra bind 1: »Platy & Puss – bedste venner«

Fra bind 2: »Platy & Puss på farten«