fbpx

Nye genoptryk af 4 Sussi Bech tegneserier

Det er altid glædeligt, når vores tegneserier sælger godt. Efter Bogforum var der totalt udsolgt af 4 af Sussi Bechs titler: “Dalila den Drevne”, “Nofret – Samlede historier II”, “Nofret – Samlede historier IV” og “Nofret: Slave i Levanten”.

Så derfor bestilte vi hurtigt nye oplag, der ankom med fragtmanden fra trykkeriet i Ungarn i går. Aldrig har vi slæbt så mange kilo bøger ind på forlagets lager på én gang!

Men nu kan alle Sussi Bechs tegneserier igen købes i vores webshop.

Det fejrer vi med ekstra lav tilbudspris på Sussi Bechs Samlede Værker, der i de kommende uger kan fås til DKK 2.599 (mod normalt DKK 2.770). I alt 20 tegneseriehistorier samlet i 7 samlebind + “Slave i Levanten” som bonus.

Prisen på “Dalila den Drevne” og “Aida Nur” er også justeret lidt ned til DKK 299 (mod normalt DKK 325).

Til venstre: Forsiden på "Dalila den Drevne" 1. og 2. oplag. Til venstre: Forsiden på det nye 3. oplag.
Til venstre: Forsiden på “Dalila den Drevne” 1. og 2. oplag. Til venstre: Forsiden på det nye 3. oplag.

Ændret forside på Dalila

Genoptrykket af “Dalila den Drevne”, der er 3. oplag, har en markant ændring på forsiden: Sussi fik lyst til at komme flere detaljer på tegningen og ændre farvelægningen, så indtrykket af menneskefyldt, skummel gyde i Bagdad blev lidt tydeligere.

Desuden er biografi-siden bagest i alle bøgerne opdateret med en oversigt over Sussis tegneserieproduktion til og med 2020.

På bagsiden er nu angivet på alle bind, hvilket nummer det pågældende bind er i Sussi Bechs Samlede Værker.

Slave i Levanten – nu kun med blå forside

"Tutankhamon" er titlen på det 13. og sidste bind i Sussi Bechs tegneserie om Nofret
“Tutankhamon” er titlen på det 13. og sidste bind i Sussi Bechs tegneserie om Nofret

“Slave i Levanten” blev i 2019 udgivet med to forsider, men til genoptrykket valgte vi at køre med den “klassiske” blå forsidevariant, da det det sidste års tid er den, vi har modtaget flest bestillinger på.

Prisen er p.gr.a. de stigende papirpriser justeret fra 185 DKK til 195 DKK, så prisen er den samme som Sussi Bechs “Ørsted – Han satte strøm til verden”.

Forudbestil Nofret bind 13

DKK 195 bliver også prisen på det nye Nofret bind 13, “Tutankhamon”, der udkommer den 29. april og bringer serien til sin afslutning.

Du kan allerede nu forudbestille Nofret bind 13 med signatur + en lille tegning af Sussi ved at sende en e-mail til post@eudor.dk – prisen er 225,00 DKK inkl. forsendelse i DK. Udenfor Danmark er prisen 295,00 DKK inkl. forsendelse.

Du skal ikke betale endnu. Vi e-mailer info om betaling, når vi har albummene fra trykkeriet.