fbpx

Nofret – Samlede historier IV (Sussi Bechs Samlede Værker 6)

425,00 DKK

Sussi Bechs samlede værker, bind 6

Fra 9 år og opefter. En prisbelønnet, dansk tegneserieklassiker.

Dette er 6. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også omfatter “Dalila den Drevne”, “Aida Nur”, Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale. Sidste bind udkommer efteråret 2020.

Se også de øvrige bind i serien.

Splid i Egypten

Dette bind samler album 10-12 i serien om »Nofret«, Sussi Bechs prisbelønnede, danske tegneserieklassiker om en kretensisk prinsesses oplevelser i oldtidens Ægypten:

I Kiya kan farao Akhnaton ikke glemme sin smukke andenhustru og befaler hende at vende tilbage til kongepaladset. Men Kiya er død, og hendes tjenere tvinger hendes tvillingesøster Nofret til at indtage hendes plads. I faraos palads venter Kiyas mordere.
I Bagholdet i Tempelsøen er Nofret flygtet til Memphis, centrum for Amon-tilhængernes modstand mod faraos Aton-kult. Snart efterstræbes hun af begge parter i konflikten, og hun havner i centrum, da opgøret mellem Aton- og Amon-tilhængere bryder ud i lys lue.
I Nilens fange har Amon-tilhængerne vundet kontrollen over Memphis. Nofret prøver at holde sig neutral, men på vej væk fra byen havner hun i kløerne på Eje. Hårdt såret har faraos førsteminister overlevet kampene og gemmer sig på sin udbrændte nilbåd.

I alt 184 sider.

Ekstramateriale

Dette bind indeholder desuden 30 siders ekstramateriale. Masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger.

Luksusudgave

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Om forfatteren

sussi-bechSussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med “Nofret”, “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Hun illustrerer tegneserien “Eks Libris” hver uge i Weekendavisen. Desuden har hun tegnet “Kaj og Andrea”, “Snus Mus” og “Emmy” og skrevet bøgerne om “Aziru” og “På ferie med Emil”.
Sussi har modtaget bl.a. BØFA-prisen, Ping-prisen, Birkerød Kulturpris, Hanne Hansen Prisen og senest i 2015 den svenske Adamsonstatuetten, der blev uddelt ved Svenska Serieakademins 50 års jubilæumsfest i Stockholm.