fbpx

Mød os på Art Bubble i weekenden!

Art Bubble 2023 tegneseriefestival i DOKK1 Aarhus

Weekenden 16.-17. afvikles Danmarks hyggeligste tegneseriefestival, Art Bubble, i DOKK1 i Aarhus.

Eudor er som altid på plads med en stor stand, masser af gode tegneserier og tegnere, der sidder parat til at signere deres udgivelser:

Sussi Bech er aktuel med den nye, omtegnede og nyfarvelagte 2023-udgave af AIDA NUR, forårets videnskabelige thriller KØBENHAVNERMYSTERIET og sidste års Tutankhamon, afslutningen på NOFRET-serien. Og vi har selvfølgelig også alle de andre bind i SUSSI BECHS SAMLEDE VÆRKER samt Sussis børnebog, GRAVRØVERENS LÆRLING, med til Aarhus.

Aida Nur af Sussi Bech - samlet 2023 udgave           tegneserier-tegneserie-nofret-13-tutankhamon   Sussi-Bechs-Samlede-Værker-3D-stående-STOR

Frank Madsen er også aktuel med KØBENHAVNERMYSTERIET og billedbøgerne om lokomotiverne KOBLINGERNE fra Danmarks Jernbanemuseum. Og vi har selvfølgelig også EKS LIBRIS, KURT DUNDER og billedbøgerne om verdens største detektiv, SNUS MUS, med.

  Snus Mus detektivhistorier for børn   tegneserier tegneserie | kurt dunder serien af frank madsen tegneserie tegneserier   tegneserier tegneserie | Eks Libris 10 tegneserie satire litteratur forfattere

Ingo Milton er aktuel med julekalenderbogen BALLADEN OM OLDEMORS NISSEHUE, som vi håber at få tidsnok fra trykkeriet til at have med på Art Bubble. Det er en spændende tidsrejsehistorie i 24 kapitler, skrevet og tegnet af Ingo, der også sidder parat til at signere ØRSTED – HAN SATTE STRØM TIL VERDEN og børnebøgerne om AZIRU.

  tegneserier tegneserie | Hans Christian Ørsted tegneserie electromagnetism tegneserier   tegneserier tegneserie | Punk-Life-Crisis   Rolands univers Niels Roland Videnskabsår22   tegneserier-tegneserie-runernes-verden-historie-jellingstenen-niels-roland-anders-lundt-hansen-lisbeth-imer  

Herudover har vi selvfølgelig også den nye PETER OG PERLE 5: UFO og PETER OG PERLE BIND 1-4 med, Niels Rolands succéstegneserie RUNERNES VERDEN (snart i 3. oplag) og ROLANDS UNIVERS, en videnskabstegneserie for børn, samt Simon Petersens PUNK LIFE CRISIS, der sidste modtog Claus Deleuran Prisen i kategorien Bedste Danske Tegneserie.

Der bliver med andre ord nok at købe og få signeret på Art Bubble! Kom frisk!

ART BUBBLE
Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C (Se kort)

Lørdag 10.00 – 16.00
Søndag 10.00 – 16.00
Gratis adgang

Art Bubble 2023 tegneseriefestival i DOKK1 Aarhus