fbpx

Ørsted – første danske e-tegneserie med lyd!

digital tegneserie e-tegneserie med lyd tale og replikker H C Ørsted

Tegneserien “Ørsted – han satte strøm til verden” var en af de allermest solgte danskproducerede tegneserier i 2020.

Med 4.500 solgte eksemplarer har danskerne i enestående grad taget Sussi Bechs, Ingo Miltons og Jens Olaf Pepke Pedersens tegneserieskildring af naturvidenskabsmanden H.C. Ørsted og hans epokegørende opdagelse af elektromagnetismen til sig. Tegneserien giver samtidig et farvestrålende og levende tidsbillede af Danmark og København i Guldalderen omkring 1800.

Tegneserie med lyd og tale

Nu får skildringen og tidsbilledet endnu en dimension: “Ørsted” udsendes i denne uge som e-tegneserie med lyd og replikker indlæst af Ingo Milton og et efterskrift indlæst af Jens Olaf Pepke Pedersen.

E-tegneserien egner sig også til elever med læsevanskeligheder.

Ebogen er EPUB3 fixed format med lyd og animationer og kan afvikles i e-bogslæseren Adobe Digital Editions (gratis) på iOS, macOS og Windows.

LÆS OGSÅ: Ørsted-tegneserien begejstrer anmelderne

Ørsteds romantiske guldalder-verden bliver lyslevende med billeder og lyd, når man blader i den digitale tegneserie.

Første danskproducerede e-tegneserie med lyd/tale i fri handel

digital tegneserie e-tegneserie med lyd tale og replikker H C ØrstedDet er første gang, at en danskproduceret e-tegneserie med lyd/tale bliver sendt i fri handel. Forlaget Eudor udbygger dermed sin position som et af Danmarks største forlag, når det gælder danskproducerede tegneserier i e-bogsformat.

Tidligere udkom hele Eks Libris-serien, Mis med de Store Kugler, Kurt Dunder i Afrika, Egtved Pigen og senest Nofret-albummet Slave i Levanten.

Køb e-tegneserien med Ørsted her:

Du kan købe e-tegneserien “Ørsted – han satte strøm til verden” i Forlaget Eudors egen e-bogsbutik, eller hos f.eks. William Dam og Plusbog.dk.

LÆS OGSÅ: Vidste du det om Anders og H.C. Ørsted?

 

LÆS OGSÅ: H.C. Ørsted og elektromagnetismen