fbpx

Mød Sussi Bech på Copenhagen Comics 23.-24. februar

Bogforum 2018
Sussi Bechs Samlede Værker bind 1-4 kan købes på Copenhagen Comics
4. bind af Sussi Bechs Samlede Værker udkommer 21. februar og kan købes på Copenhagen Comics i Øksnehallen.

Sidste weekend i denne måned går det løs i Øksnehallen: Danmarks største tegneseriefestival, Copenhagen  Comics, afholdes for 8. gang og Sussi er naturligvis til stede begge dage i Forlaget Eudors stand, hvor man kan købe hendes bøger, tegneserier og originaltegninger.

Sussi Bechs Samlede Værker bind 5 ekstramateriale Nyhed: Nofret – Samlede historier II

Der bliver selvfølgelig mulighed for at købe de samlede luksusudgaver af Dalila den Drevne, Aida Nur og Nofret – Samlede historier I med dedikation af Sussi. Og om alt går vel, ankommer 4. bind af Sussi Bechs Samlede Værker fra trykkeriet lige i rette tid til at være til salg på Copenhagen Comics! Det rummer Nofret-historierne “Den sidste Minos”, “Rejsen til Hattusas” og “Den hemmelige traktat” + 30 sider ekstramateriale, i alt 192 sider.

I anledning af nyudgivelsen har Sussi ny-koloreret forsiden til Den sidste Minos, som pryder luksusudgaven.

Gratis Nofret-plakat

Alle, der køber bind 4 på Copenhagen Comics (eller i forlagets webshop), får en gratis Nofret-plakat i 50×70 cm med i købet. Motivet er forsiden på Nofret 2, “Amons gemalinde”, som er indscannet påny direkte fra Sussis originaltegning og farvelægning fra 1986.

Frank Madsen og Ingo Milton

Ud over Sussi Bechs Samlede Værker er der naturligvis også gode tilbud på tegneserierne Eks Libris og Kurt Dunder af Frank Madsen samt børnebøger af Sussi Bech og Ingo Milton. Du kan møde alle i standen og få bøgerne signeret, når du køber.

 

Gulvplan for Copenhagen Comics

Gratis Nofret plakat poster

 

SUSSI BECHS SAMLEDE VÆRKER – HAR DU ALLE BIND?