fbpx

Gustav og Raketbroderskabet 8 udkommer 26. september

Gustav-og-raketbroderskabet-8-9

Kamprobotter og hjelmklædte grise

Alle fans af Gustav og Raketbroderskabet kan glæde sig: Bind 8 er nu sendt til trykkeriet.

“Mørke skyer trækker sig sammen om Grødby: Xenia sender sin hær af kamprobotter og hjelmklædte grise på march mod den lille by og Stellas far og Igor forbereder sig på at forsvare sig til den bitre ende. Stella og Gustav stikker af for at tale Xenia til fornuft, men får sig en overraskelse!”

KLIK & LÆS en smagsprøve fra bind 8, “Klapjagt”

Opslag fra bind 8, "Klapjagt".

I “Klapjagt” møder vi også Astrid, der beslutter at følge efter Gustav og Stella, men mister sporet og i stedet støder lige ind i Xenias hær af kamprobotter og marcherende grise. Og Isabella-Victoria dukker også op på det mest uventede og ubelejlige tidspunkt, ligesom begivenhederne tvinger Niels Fryd og Svein sammen, da Grødby hærges af Xenias mekaniske besættelsestropper.

Serien afsluttes i bind 9

Oprindelig var serien planlagt til 10 bind, men seriens forfatter Frank Madsen har besluttet, at det passer bedre at slutte historien i bind 9, “Kampen om Grødby”. Det bliver til gengæld et bind med øget sidetal, hvor dronning Xenia og Stellas far udkæmper et drabeligt slag om magten i universet. Det udkommer i begyndelsen af 2019.

LÆS OGSÅ: Bind 7 er landet fra trykkeriet

Gustav og Raketbroderskabet 1 Den grønne Pige af Frank Madsen og Sussi Bech - børnebøgerGenoptryk af bind 1: Den grønne pige

Førsteoplaget af Gustav og Raketbroderskabet bind 1 var det næststørste i forlagets historie, men vi nærmer os udsolgt, hvorfor et nyt oplag vil blive trykt i oktober, så købere også fremover kan få alle bind i serien.

Mød Frank og Sussi på Art Bubble og Bogforum

Du kan bestille “Klapjagt” og seriens øvrige bind hos din lokale boghandler, her på vores webshop eller dukke op til efterårets to store bogevents, hvor Forlaget Eudor er til stede sammen med Frank Madsen og Sussi Bech:

Nogle købte alle album i Nofret-serien eller havde taget albummene med hjemmefra for at få dem signeret. Tegneseriefestivalen Art Bubble, der afholdes i Aarhus i DOKK1 weekenden 22.-23. september. Vi har en 5 meter lang stand med børnebøger, tegneserier og originaltegninger!

Bogforum, der afholdes i København i Bella Center i dagene 26.-28. oktober. Vi har en 9 m2 stor hjørnestand i Børneområdet med børnebøger, tegneserier og originaltegninger!

Kom og køb vores bøger og få en gratis tegning og signatur! Vi glæder os til at se dig!