fbpx

Budgetbaby: Behøver børn koste en formue?

Budgetbaby-hvad-koster-barnet-det-foerste-aar

Ida Holsts selvhjælpsbog, Budgetbaby, er en praktisk selvhjælpsbog med økonomiske råd til førstegangsforældre, baseret på forfatterens egne erfaringer som nybagt mor. En guide, som alle vordende og nybagte småbørnsforældre vil kunne få stor glæde af!

KLIK & BESTIL bogen her!

Klik og læs en smagsprøve fra Budgetbaby

Softcover m/ flapper
104 sider
Sort/hvid m/ farvesider
Pris: 199,50 kr.

Budgetbaby – hvad koster en baby det første år?

Da Ida Holst blev gravid med Anna, meldte spørgsmålene sig: Havde hun overhovedet råd til at blive mor? Hvilket udstyr skulle hun anskaffe sig? Hvad var udgifterne det første leveår? Hvor var der penge at spare? Penge, som det var bedre at bruge på oplevelser med Anna, når hun var blevet lidt større.

LÆS OGSÅ: Budgetråd: De 13 sparetips til nybagte forældre

Baby og økonomi

Ifølge eksperter på internettet var det utroligt dyrt at få et barn. 45.000 kr. det første år og 1 mio. inden barnet fylder 18. Kunne det virkelig passe? Ida besluttede at føre et regnskab over sine udgifter til Anna. Først for sin egen skyld, men snart blev hun klar over, at andre måske også kunne få glæde af hendes erfaringer.

Budgetbaby – sparetips og statusfælder

Håbet med Budgetbaby er at vise, at det ikke behøver være dyrt at få børn, hvis man undgår statusfælderne. Bogen er fuld af praktiske sparetips, opskrifter og konkrete anvisninger på, hvordan man holder udgifterne nede – krydret med humoristiske illustrationer af tegneren Sussi Bech.

En oplagt gaveide til alle vordende mødre og fædre.

“Denne bog er som sendt fra himmelen for forældre, der ønsker hjælp til at være forældre med større økonomisk frirum.”

Bibliotekernes lektørudtalelse

Klik og følg Budgetbaby på Facebook

Download pressekit. Kan frit anvendes i.f.m. omtale af bogen.

Om forfatteren Ida Holst

Ida Holst (f. 1976). Bachelorgrad i agronomi fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Master of Commerce with major in Marketing fra The University of Sydney, Australien. Gymnasielærer i matematik og erhvervsøkonomi.

Ida Holst har tidligere skrevet SMS-romanerne “Hej Søde!” og “Hej Skat!” samt bøgerne “Pårørende søges” og “Friederikesdal”, sidstnævnte sammen med Rune T. Kidde.

Anna Birgitte Holst (f. 2016). Dejlig sød pige, der har hjulpet til med bogens tilblivelse ved at sove om natten og ikke få kolik.

Om illustratoren Sussi Bech

Sussi Bech

Sussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med “Nofret”, “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Hun illustrerer tegneserien “Eks Libris” hver uge i Weekendavisen. Desuden har hun tegnet “Kaj og Andrea”, “Snus Mus” og “Emmy” og skrevet bøgerne om “Aziru” og “På ferie med Emil”.

Sussi har modtaget bl.a. BØFA-prisen, Ping-prisen, Hanne Hansen Prisen og i 2015 den svenske Adamsonstatuetten, der blev uddelt ved Svenska Serieakademins 50 års jubilæumsfest i Stockholm.

budgetbaby-side-4-og-5-introduktion
Opslag fra Budgetbaby

GODE HØJTLÆSNINGSBØGER FOR SMÅ BØRN