fbpx

Dyrenes ABC: En klassiker er tilbage!

Dyrenes ABC af Lene Ewald Hesel og Simon Bang

Dyrenes ABC er tilbage!

Da Dyrenes ABC udkom i 1998, var den en omgående billedbogs-klassiker. Børnene skulle sammen med deres far og mor gætte, hvilket dyr der hørte sammen med hvilket bogstav. Godt hjulpet på vej af Lene Ewald Hesels finurlige tekster og Simon Bangs flotte, naturalistiske tegninger af dyr. Hvert opslag i denne billedbog er en sproglig og æstetisk nydelse, uanset om man er voksen eller barn.

LÆS OGSÅ: Nyt i webshoppen: Lars og Lone alene hjemme

Dyrenes ABC er solgt i mange tusind eksemplarer og genoptrykt flere gange, men har de seneste år været udsolgt fra forlaget — troede man da. Men illustrator Simon Bang fandt dette efterår nogle kasser med de allersidste eksemplarer i perfekt stand. Disse tilbydes nu i Forlaget Eudors webshop (og på vores stande på Bogforum, Art Bubble og Danmarks Læringsmesse) til kun 249,00 DKK.

Pressen skrev:

“Ethvert ordentligt hjem bør stille denne her ved siden af Halfdans.””
Weekendavisen, oktober 1998

Bestil bogen til dit eget barn, til et barnebarn eller til dine venners børn — den oplagte fødselsdagsgave eller julegave!

Bogstavet C, Dyrenes ABC
 
Bogstavet S, Dyrenes ABC

Om forfatteren og tegneren

Lene Ewald Hesel. Lene Ewald Hesel er uddannet folkeskolelærer samt bachelor i japansk sprog og kultur. Ud over Dyrenes ABC har hun bl.a. skrevet Bella-Ballade-bøgerne, Sanne og Sisyfos og Pokker ta’ den rådne kat! Endvidere har hun oversat hen ved 200 børnebøger og skrevet bidrag til børnebogsantologier og undervisningsbøger samt tekster til Sprogminuttet.

simon-bang Simon Bang er bl.a. kendt for storyboards til danske og internationale film, pladeomslag og bogillustrationer. I 2013 producerede og instruerede han dokumentarfilmen Angrebet på Shellhuset (sammen med Martin Sundstrøm), og i 2017 fulgte den prisbelønnede animerede dokumentarfilm Kaptajnens hjerte. Han er desuden aktuel med bogen Børnetegninger.