fbpx

Mød Forlaget Eudor på Bogforum og Art Bubble

Mød Forlaget Eudor på Bogforum og Art Bubble

Don Rosa er tilbage i Rundetårn, og det samme er Frank og Sussi, når tegneseriefestivalen Art Bubble afholdes weekenden 18.-19. november.

Bogforum 2017: Køb en bog eller en originaltegning!

I morgen fredag åbner Bogforum og du kan selvfølgelig møde Frank og Sussi på Forlaget Eudors 9 kvadratmeter store stand (nr. B6-011) i børneområdet. Grib chancen for at købe tegneserier og børnebøger til julegaver, når det går løs i Bella Center i Ørestaden fredag kl. 10 til søndag kl. 18. Mød også Ingo Milton, som sammen med Sussi vil signere børnebøgerne om Aziru.

På standen er der også salg af originaltegninger af Sussi Bech og Frank Madsen. Kom og bladr i de store, sorte originalmapper og find kunstværker til hjemmet eller årets julegave til dig selv. Priser fra 50 til 3.000 kr. Kortbetaling, mobilepay eller kontant.

Se Bogforums program her.

Art Bubble 2017: Tegneserier i Rundetårn

Næste weekend igen er Frank og Sussi gæster på tegneseriefestivalen Art Bubble, der for 2. gang afholdes i Rundetårn i hjertet af København. Lørdag og søndag 18.-19. november kan du møde masser af danske tegnere, som vil signere deres værker, og fra det store udland kommer ande-tegneren Don Rosa og Hellboys far Mike Mignola. Det skal nok blive festligt.

Forlaget Eudor er igen til stede med en 4 meter lang stand fyldt med forlagets udgivelser ligesom Frank og Sussi sælger originaltegninger begge dage. Kom og få en snak og en tegning/signatur i dine tegneserier!

Se festivalens program og køb billetter her: www.art-bubble.dk