fbpx

Oktobernyheder: “Rolands univers” og “Peter og Perle 3”

Rolands univers Niels Roland Videnskabsår22

Oktober er en stor udgivelsesmåned for Eudor:

H.C. Andersen eventyrbog Allerede 2. oktober har vi udgivelsesreception på “Den Store H.C. Andersen Eventyrbog” i H.C. Andersens Hus i Odense. “Den Store H.C. Andersen Eventyrbog” er et stort, pragtfuldt billedværk, hvor 89 illustratorer fra Dansk Forfatterforening hver fortolker et udvalgt tekststykke fra 89 eventyr, der alle er skrevet af H.C. Andersen. Du kan læse mere her.

208 x 278 mm
232 sider
Hardcover
289,00 DKK

Men også på tegneseriefronten er der spændende nyt:

Peter og Perle 3: Havuhyrer, luftbiler og pirater

Den samlede udgave af Werner Wejp-Olsens klassiske børnetegneserie fra 1960’erne, Peter og Perle, er nået til bind 3. Dermed er vi halvvejs i udgivelsen af denne tegneserieklassiker, der var Werner Wejp-Olsens debut som tegneserieskaber. Fra 1966 til 1972 kunne Jyllands-Postens læsere dagligt følge den lille, fiffige dreng og hans firpotede følgesvends oplevelser på avisens tegneseriesider.

Peter og Perle-tegneserien huskes stadig af mange for dens humor, action og mange James Bond-inspirerede handlingselementer. 1960’erne var en tid med forkærlighed for megalomaniske skurke, der planlagde at overtage verdensherredømmet fra deres baser i udslukte vulkaner og med alt det nyeste indenfor laserkanoner, undervandsbåde og smart elektronik.

Det er muligt at bestille abonnement på serien ved at skrive til post@eudor.dk. Så får du automatisk en mail fra os om betaling, når der er et nyt bind på vej. De to første bind kan bestilles her.

240 x 200 mm
196 sider
Softcover m/ flaps
DKK 249,00

Rolands univers: Naturvidenskab i børnehøjde

Lær om videnskab – på den sjove måde!

Tag med lille Bohr, frøken Lehmann og professor Roland på rejse til Mars, til fortidens dyreliv eller tilbage til universets begyndelse.

I 1922 fik den verdensberømte danske fysiker Niels Bohr Nobelprisen i fysik for sin revolutionerende atommodel. Borhs og andre geniale videnskabsmænds opdagelser betyder, at vi i dag for eksempel har computere, lasere og GPS.

I tegneserien Rolands Univers ser vi på naturen med den samme nysgerrighed, som Niels Bohr var kendt for – med barnets øjne og troen på, at verden er fuld af fantastiske opdagelser.
Rolands univers er kendt fra Videnskabsår22.

230 x 200 mm
56 sider
Hardcover
DKK 149,00

3 spændende oktober-udgivelser fra Eudor.

Rolands univers Niels Roland Videnskabsår22