fbpx

Jan Mogensens Bamse – nu som e-bøger!

Jan Mogensens Bamse

Jan Mogensens Bamse billedbøger er moderne klassikere, som alle småbørns-forældre vil huske med fornøjelse fra deres egen barndom.

Jan Mogensen skrev og tegnede dem, fordi han savnede eventyrlige børnebilledbøger. Bøger, der ikke hed “Mor slår søm i, og far syer” eller “Hvorfor er mor så vred”.

Hovedpersonen Bamse var inspireret af hans egne børns yndlingstøjdyr. Bøgerne emmer af baggårdsmiljøet på Frederiksberg, hvor Jan Mogensen bor og har tegnestue.

Bøgerne har været udsolgt i en årrække men nu kan en ny generation lære deres forældres barndomshelt at kende. Og måske gyse lidt, når Bamse løber hjemmefra, falder ud af vinduet eller bliver bortført. Det ender dog hver gang godt igen, når Bamse finder hjem til Jens og Marie.

Jan Mogensens Bamse: Danske bøger til digitale børn

I en tid, hvor tablets og digitale medier erobrer børneværelserne, er det vigtigt, at de gode danske bøger følger med. At børnene har alternativer til YouTube og Candy Crush. Forlaget Eudor udgiver derfor e-bogsserier af højeste kvalitet til børn i alle aldre. E-bøger, som de kan hygge sig med alene eller sammen med deres far og mor.

Klik og find billigste e-bogspris på www.bog.nu

Vandmærket PDF, 29-31 sider, priser fra 55,00 pr. bind.

Til pressen: Skriv til ebog@eudor.dk, hvis der ønskes eksemplarer til anmeldelse/omtale.

Jan Mogensens Bamse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.