fbpx

Dansk fantasy-trilogi for piger: Lias Kamp

Dansk fantasy

Dansk fantasy-trilogi for piger: Margot Andreasen står bag den spændende trilogi “Lias Kamp”. Skrevet i et letlæst sprog (lix 12/13) til drenge og især piger fra 9 år og rigt illustreret af Sussi Bech. Nu udgivet som tre e-bøger fra Forlaget Eudor.

Klik og find billigste e-bogspris på www.bog.nu

Kampen mellem lys og mørk magi

Pigen Lia bor i byen Juno sammen med sin bedstemor. Som alle andre i byen lever de i fattigdom og angst for Fruen oppe på borgen Mola. En dag får Lia at vide, at hun skal arbejde for Fruen. Samme aften fortæller hendes bedstemor hende sandheden om, hvem hun er, og hvorfor det er vigtigt, at Fruen aldrig får lærer Lias hemmelighed at kende. Snart opdager Lia, at hun har arvet særlig evner, at hun kan beskytte sig selv og andre ved tankens kraft, synge til dyrene og styre ilden.

Lia befrier en fange på borgen, der er en kriger af kala-folket. De flygter og får selskab af Fruens vagtulv, Gråulv. Sammen rider de over floden og slutter sig til kala-folket. De forbereder de nu på den kamp, de ved, der skal til for at befri landet for Fruens magt.

Men Lia opdager, at hun kan trænge ind i folks sind ligesom Fruen. Vil det sige, at Lia også har Fruens sorte magi i sig? Og vil hun falde for fristelsen til at bruge den, når hun står overfor Fruen i det endelige opgør?

Dansk fantasy til digitale børn

I en tid, hvor tablets og digitale medier erobrer børneværelserne, er det vigtigt, at de gode danske bøger følger med. Forlaget Eudor udgiver derfor e-bogsserier af højeste kvalitet til børn i alle aldre. E-bøger, som de kan hygge sig med alene og blive bedre læsere af.

Klik og find billigste e-bogspris på www.bog.nu

Vandmærket PDF, 29-31 sider, priser fra 55,00 pr. bind.

Til pressen: Skriv til ebog@eudor.dk, hvis der ønskes eksemplarer til anmeldelse/omtale.

lias kamp dansk fantasy ebog margot andreasen

[sg_popup id=4]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.