fbpx

Eks Libris-serien udgivet som e-bøger!

Eks Libris 1 e-bog EPUB Problemer med Carsten Jensen-robotten i Zone 7!

Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie “Eks Libris” har siden 2012 kunnet købes i trykt udgave, men først nu har der været tid og overskud til at forberede en digital udgivelse af serien.

Eks Libris tegneserie på ipad tablet digital Den er nu tilgængelig som 8 e-bøger i EPUB3 fixed format, der gør dem velegnet til læsning på tablet. E-bøgerne kan købes via netboghandlere som f.eks. Liveboox, Saxo, Bogreolen, Plusbog og i vores egen e-bogshop forlageteudor.ebog.dk

Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien ”Danmarks bedste tegneserie”.

Nye forsider

I forbindelse med udgivelsen som e-bøger er alle seriens digitale bind blevet forsynet med forsider i nyt, forenklet design.

Selve striberne fremstår uændrede i forhold til de trykte udgaver.

Eudor førende med e-tegneserier i Danmark

Med udgivelsen af Eks Libris i digital udgave er Forlaget Eudor med ét slag blandt de førende forlag i Danmark, hvad angår e-tegneserier. I forvejen har vi udgivet Den Store Mis med de Store Kugler, Kurt Dunder i Afrika og Egtved Pigen i digital udgave og flere titler er på vej allerede i 2020.

Kun Lindhardt & Ringhof har med Rasmus Klump-serien flere digitale tegneserietitler på markedet, der fortsat domineres af printtitler.