fbpx

DR Troldspejlet om PUNK LIFE CRISIS: “Et godt lille samtidsportræt af en generation”

tegneserier tegneserie | Punk Life Crisis af Simon Petersen

“Superfedt tegnet. Personerne virker ægte. Dialogerne er sindssygt godt skrevet.”

DR Troldspejlets Jakob Stegelmann og Ida Rud har læst Simon Petersens PUNK LIFE CRISIS, og de har svært ved at få armene ned af begejstring. Du kan høre deres anmeldelse her (spol frem til 57:46). Et par uddrag:

Jakob Stegelmann DR TroldspejletJakob: Det er sådan en underground-tegneserie forstået på den måde, at den er lidt vild i sin fremstilling af bandets op- og nedture.

Ida: Han er jo heldigvis dejligt selvironisk.

Jakob: Han forstår personerne og jeg synes, det er superfedt tegnet. Mig minder det lidt om The Fabulous Furry Freak Brothers fra 1970erne.

Ida: Det er en genre, der ligesom passer til den her kultur … en undergrunds-punkkultur. Det rammer han lige på kornet. Jeg var vildt begejstret, også fordi det er sjovt at se sin egen generation udspillet på den måde. Der er mange ting, der bliver sat lup på på en kærlig, men kontant måde.

LÆS: Anmelderne vilde med PUNK LIFE CRISIS

Klik og bestil Punk Life CrisisJakob: Det man sidder tilbage med er en masse interessante personer, som virker ægte. Jeg synes, dialogen er sindssygt godt skrevet. Jeg synes også, man kan ane et vist angreb på for meget politisk korrekthed og hvad man kan og ikke kan i dag …

Ida: Han hudfletter flere generationer på en super overskudagtig måde. Jeg blev eddermaneme ramt.

Jakob: Et godt lille samtidsportræt af en generation.

Bestil tegneserien:

Du kan bestille PUNK LIFE CRISIS i vores webshop.