fbpx

Her kan du købe e-bøger fra Forlaget Eudor

politiken-books-e-boger-fra-forlaget-eudor-big

E-bøger, e-billedbøger og e-tegneserier

Hvis du skal ud og rejse med dine børn, og gerne vil købe nogle e-bøger med, de kan læse på deres tablet eller mobil, så læs videre. Her kommer den komplette oversigt over boghandlere på nettet, der forhandler vores e-bøger, e-billedbøger og e-tegneserier. I løbet af januar 2018 runder vi titel nummer 50, og der er mange flere e-bøger på vej.

LÆS OGSÅ: Ny Eudor e-bogsbutik og 10 nye e-bøger i januar

bogreolen.dk

bogreolen-e-boger-fra-forlaget-eudor bogreolen.dk har et sortiment på over 6,5 mio. danske og engelske bøger, e-bøger og lydbøger m.m. eBogreolen blev startet i 2011 af to iværksættere, Rasmus og Anders, fra Roskilde og Odense og blev udviklet på baggrund af en afhandling ved Syddansk Universitet. I 2015 blev Bogreolen.dk lanceret. Når man køber en e-bog hos bogreolen.dk, vil ordren altid være tilgængelig i kundens digitale boghylde. På den måde har man altid adgang til sin e-bog eller lydbog, uanset hvor man er i verden. Hos bogreolen.dk kan du vælge mellem den almindelige købspris og en noget billigere medlemspris.

williamdam.dk

william-dam-e-boger-fra-forlaget-eudor William Dams Boghandel er en af Danmarks ældste boghandler, grundlagt i 1857 i Rønne. Med sine 800 m2 midt på Store Torv i Rønne er det en af landets største boghandler. William Dam startede sin internetboghandel i 2005 og er dermed i dag en af landets største og ældste fungerende.
På williamdam.dk er det nemt og hurtigt at sortere Forlaget Eudors udgivelser efter forfatter eller efter serie ved hjælp af linksene i venstre side af webshoppen. På den måde får du hurtigt overblik over f.eks. alle bøgerne i “Gustav og Raketbroderskabet”-serien eller alle bøgerne med Bella-Ballade.

arnoldbusck.dk

arnold-busck-e-boger-fra-forlaget-eudor Arnold Busck A/S er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck A/S åbnede sin første boghandel i 1896 på Købmagergade i København. Siden da er det blevet til i alt 30 butikker fordelt på hovedstrøg og i butikscentre overalt i landet samt web-butikken arnoldbusck.dk.
På arnoldbusck.dk kan du altid være sikker på at finde Forlaget Eudors e-bøger. Det er ikke muligt at se en samlet oversigt over vores e-bøger, men du kan hurtigt finde en bestemt titel via webshoppens søgefunktion, og der tilbydes altid en liste over andre bøger af samme forfatter.

saxo.com

saxo-e-boger-fra-forlaget-eudor saxo.com kan du se en oversigt over alle Forlaget Eudors e-bøger og yderligere finsortere vores store udvalg efter filformater (EPUB, PDF), forfatternavn, nøgleord, pris, udgivelsesdato, popularitet og meget andet. Det giver et godt overblik.
Ligesom bogreolen.dk tilbyder saxo.com bøgerne til en ordinær pris og til en billigere medlemspris.
saxo.com er Danmarks første og største online boghandel med flere millioner titler og 60 medarbejdere. Ejer, stifter og CEO er Jørgen Balle Olesen, og medejer er JP/Politiken-koncernen, der ejer 30 %.

politikenbooks.dk

politiken-books-e-boger-fra-forlaget-eudor Også Politiken Books giver et samlet overblik over alle vores e-bøger, og man kan yderligere sortere efter pris, udgivelsesdato og filformat.
Der er også et par smarte knapper, hvor man med et enkelt klik kan bede om kun at se de af vores e-bøger, der har læseuddrag (alle) eller som kan sendes til Kindle (alle i EPUB-format).
Politiken Books er selvfølgelig en del af JP/Politikens Hus A/S, men man har faktisk overtaget webshoppen fra det tidligere Riidr.