fbpx

“Gør X-Læben klar!” – Gustav bind 8 på vej

Gustav og Raketbroderskabet bind 8

Frank Madsen er klar med manuskriptet til bind 8 i “Gustav og raketbroderskabet”-serien. Når det er korrekturlæst og Sussi Bech er færdig med illustrationerne, ryger det til trykkeriet.

Rum-opgør i Grødby

Du kan roligt glæde dig til et spændende bind, hvor konflikten mellem rumpigen Stella og hendes far på den ene side, og den onde rumdronning Xenia og hendes søn på den anden, optrappes gevaldigt! Det kommer alle indbyggerne i Grødby til at mærke.

X-Læben

Rumdronningen Xenia skruer bissen på og gør klar til angreb på Grødby. Grisene fra den nærliggende gård bliver indrulleret i angrebsstyrken, og Xenias private rumskib – X-Læben – bliver gjort klar. Men også på den anden side ruster man sig til kamp.

Imens forsøger Gustav og Stella at opsøge Xenia for at se, om hun ikke kan tales til fornuft. Men der venter dem en slem overraskelse, da de nærmer sig de to interstellare rumskibe, som Xenia er ankommet i.

Udkommer til august

“Gustav og Raketbroderskabet” er en humoristisk og spændende science-fiction-fortælling i 10 bind for børn i alderen 9-12 år.

Gustav 8, “Klapjagt”, udkommer til august.

Opslag fra Gustav og Raketbroderskabet bind 8, der udkommer til august