fbpx

Aziru-bøgerne er i trykken

Plot og matchprint på Aziru-bøgerne
Plot og matchprint på Aziru-bøgerne

 

Vi nærmer os kraftigt udgivelsesdagen for Sussi Bechs og Ingo Miltons to Aziru-bøger, som vi udgiver 1. juli. To skønne hardbackudgivelser, over 70 farveillustrationer og 160 actionmættede sider – heraf 8 faktasider om livet i oldtidens Levanten og Kreta, hvor historien om købmandssønnen Aziru foregår!

HANDLINGEN: AZIRU er søn af den rigeste købmand i Byblos og slider med lektierne under den strenge lærer, Hadad. Men Aziru drømmer om at sejle ud med farens handelsskibe og tage på eventyr i fremmede lande. En dag vender Azirus onkel hjem fra togt og giver Aziru en kniv som gave. En kniv med underlige tegn på klingen. Men inden Aziru kan nå at sige ordentlig tak, falder kongens skatmester om i købmandsgården – forgiftet af den vin, Aziru hentede op fra kælderen.
AZIRU  ygter ned til havnen og snart er han på vej ud på eventyr – men på en lidt anden måde, end han havde forestillet sig. Der kommer til at gå lang tid, før han ser sin far og Byblos igen.
AZIRU – en odyssé i to bind skrevet af Sussi Bech og Ingo Milton. For læsere i alderen 10-14 år.

Om forfatterne:

Ingo Milton er født i 1954 i Viborg. Han har skrevet og tegnet tegneserierne om Skalken Joff, der handler om en gøgler dreng i middelalderen, og sammen med  Jan Kjær har han lavet den mangainspirerede »CyberZombien fra Subkælderen«. Ingo modtog Hanne Hansen-prisen i 2014.
Kontakt for interview: ingo@ingomilton.dk

Sussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med Nofret, Aida Nur, Dalila den Drevne og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Desuden har hun tegnet Kaj og Andrea, Snus Mus og Emmy. Sussi har modtaget BØ-FA-prisen, Ping-prisen og senest i 2015 den svenske Adamsonstatuetten i Stockholm.
Kontakt for interview: post@sussibech.dk – 30704714

Begge debuterer som børnebogsforfattere med “Aziru”. Historien går lige nu som føljeton i Weekendavisen FAKTISK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.