fbpx

Unboxing video: Werner Wejp-Olsens PETER OG PERLE 1

tegneserier tegneserie | Forlaget Eudor udgiver Werner Wejp-Olsens PETER OG PERLE i samlet udgave.

Fra 1966 og seks år frem skrev og tegnede Werner Wejp-Olsen tegneserien Peter og Perle dagligt til Jyllands-Postens læsere. Serien om den lille, fiffige dreng og hans firpotede følgesvend var Werner Wejp-Olsens gennembrud som tegneserieskaber, og huskes stadig af mange for dens humor, action og mange James Bond-inspirerede handlingselementer. 1960’erne var en tid med megalomaniske skurke, der planlagde at overtage verdensherredømmet fra deres baser i udslukte vulkaner og med det nyeste indenfor laserkanoner, undervandsbåde og smart elektronik.

Nu udgiver Forlaget Eudor for første gang Werner Wejp-Olsens Peter og Perle som seks samlebind.

KLIK & BESTIL tegneserien her!

Første bind, Peter og Perle 1: De små dukker, er lige ankommet fra trykkeriet – klik på videoen og se bogen blive bladet igennem:

Bind 1 udkommer officielt 1. oktober og kan købes/bestilles i tegneseriebutikker og boghandlere.

De følgende bind i serien udsendes med et nyt bind hver sjette måned. Værket forventes afsluttet i foråret 2024.

Forudbestil 1. bind nu med fri, tidlig levering!

Forlaget Eudor udgiver Werner Wejp-Olsens PETER OG PERLE i samlet udgave.

Du kan forudbestille 1. bind af Werner Wejp-Olsens Peter og Perle allerede nu ved at sende en e-mail til pp@eudor.dk med dit navn, adresse og mobilnummer. Så kontakter vi dig vedr. betaling og levering, når vi har bøgerne fra trykkeriet. Prisen er 249,00 DKK inkl. moms og forsendelse til en adresse i Danmark. Bor du i udlandet, er prisen 300,00 DKK inkl. forsendelse. Vi kontakter dig derefter, hver gang der er et nyt bind i serien.