fbpx

Udkommer 26. april: “Nofret – Samlede historier IV”

Nofret-samlede-historier-IV-sussi-bech 26. april udkommer Nofret – Samlede historier IV, sjette bind af Sussi Bechs Samlede Værker.

Samlebindet bliver på 184 sider og indeholder de tre Nofret-historier Kiya, Bagholdet i Tempelsøen og Nilens fange + 30 siders ekstramateriale.

Dermed er alle 12 bind i serien nu udkommet som samlebind i nye, opdaterede udgaver.

Nytekstet og opdateret

I forhold til de oprindelige udgaver fra 2001 og 2011 er historierne “Kiya” og “Nilens fange” blevet nytekstet, så teksten i taleboblerne fremstår mere homogen sammenlignet med resten af serien.

I “Nilens fange” har talebobler og tegninger fået en lille opdatering i forhold til 2011-udgaven, ligesom forsiderne på “Bagholdet i Tempelsøen” og “Nilens fange” har fået en grafisk overhaling.

Nofret-IV-nye-forsider
De opdaterede forsider på Nofret bind 11 og 12

Større og flottere format

Det store format, “Sussi Bechs Samlede Værker” udgives i (overstørrelse 229 x 315 mm), betyder også, at siderne fremstår større, flottere og med bredere margen ud til papirets kant i forhold til de oprindelige udgaver.

30 sider ekstramateriale

Ekstramaterialet bag i dette bind koncentrerer sig om årene 1997-2012, hvor Sussi arbejdede med de 3 bind i Nofret-serien. Sussi fortæller med egne ord om sit arbejde med historierne, mens der vises masser af ting og sager fra arkivet.

Bindet sluttes af med en 4 siders tegneserie, Sussi lavede i 2012 for Atlantis Rejsers inflight-magasin: Et oldegyptisk eventyr fra kong Keops’ tid om en elskovssyg hustru, hendes unge elsker og den hævngerrige mand, der er præst og kan noget med krokodiller og trolddom.

“Nofret – Samlede historier IV” udkommer 26. april og koster DKK 425,00.

Tegneserien kan købes i alle tegneseriebutikker, bestilles via boghandlerne eller på vores webshop.

7. og sidste bind af “Sussi Bechs Samlede Værker” udkommer til efteråret.

Eksempel på side fra “Nilens fange” i 2011-udgaven og 2020-udgaven.
Eksempel på side fra “Nilens fange” i 2011-udgaven og 2020-udgaven.
Eksempel på side fra “Nilens fange” i 2011-udgaven og 2020-udgaven.

 

Ekstramaterialet i "Nofret – Samlede historier IV"
Ekstramaterialet i “Nofret – Samlede historier IV”