Masser af tegneserier og billedbøger fra Eudor i 2019 – og lidt om vores bognyheder 2020!

bognyheder 2020

2019 har været endnu et aktivt år for Forlaget Eudor: Vi udgav 3 nye billedbøger, 4 nye tegneserier, 16 e-bøger og genoptrykte Dalila den Drevne, som blev totalt udsolgt på tegneseriefestivalen Copenhagen Comics.

Messer

Vi deltog i 5 messer: Copenhagen Comics i Øksnehallen i februar, Sci-Fi-Con i Randers i april, BAM! i Holbæk i august og i november Art-Bubble i Rundetårn og Bogforum i Bella Center. Alle steder med godt resultat, både hvad angår salg og kontakten med vores læsere, der udtrykte stor tilfredshed med Sussi Bechs Samlede Værker, det nye Nofret-album, Eks Libris-serien og den gakkede billedbog om Alf. Og Sussi Bechs H.C. Andersen-billedbog Den flyvende kuffert er på vej mod udsolgt takket være bibliotekernes overvældende interesse.

I 2020 har vi programsat at have stand på Art-Bubble i DOKK1 og Bogforum i Bella Center.

E-bøger

e-bogsfronten bød vi velkommen til bl.a. Lotte Salling, Rasmus Bregnhøi og Josefine Ottesen, ligesom vi udgav nye titler af Jan Mogensen, Bente Bech og Tove Krebs Lange. I alt 16 nye titler blev det til, så vores e-bogsportefølje nu omfatter 73 titler. Flere er på vej i 2020, hvor vi regner med at nærme os de 100.

Smugkig på vores bognyheder 2020

Og der kommer flere bognyheder i 2020 – her er en ikke-udtømmende liste over, hvad vi har i pipelinen:

  • I foråret er programsat to nye billedbøger med Snus Mus: “Den betroede ost” og “Snemands-mysteriet”.
  • Sussi Bech har også skrevet en ny illustreret børnebog i samme stil som “Aziru” – med titlen “Gravrøverens lærling”. Den udkommer i februar.
  • Desuden kommer et spændende nyt tegneseriealbum af Ingo Milton og Sussi Bech i starten af juni.
  • Vibeke B. Arildsen arbejder på en uafhængig fortsættelse af YA-romanen “Hemmeligheder”.
  • Til marts/april kommer 6. bind af Sussi Bechs Samlede Værker: Nofret – Samlede historier IV, der indeholder Nofret-album 10-12.
  • 9. og sidste bind i serien om Gustav og Raketbroderskabet.
  • Til september kommer 7. og sidste bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der indeholder Zainab, Egtved Pigen og De vilde Svaner.
  • Til efteråret er også programsat et par spændende fagbogstitler. Mere info her i bloggen, når udgivelsesdatoen nærmer sig.

bognyheder 2020