fbpx

Nofret: Slave i Levanten (sort forside)

185,00 DKK

Nofret-slave-i-levantenFra 9 år og opefter.

Efterårets nok største nyhed er Sussi Bechs nye Nofret-album, Slave i Levanten, et afsluttet 80 siders album, der genfortæller Nofrets oprindelseshistorie. Albummet er med 4 siders ekstramateriale om tegneseriens tilblivelse, og i samme format og udstyr som Sussi Bechs Samlede Værker.

Bemærk: Albummet er udgivet med to forskellige forsider. Klik her, hvis du ønsker at bestille den anden variant.

“Utrolig overlegen og designet og komponeret med sans for action, intensitet og dynamik! Alt i alt et virkelig spændende og underholdende album, som giver én mere indblik i, hvorfor Nofret er som hun er.”
– Troldspejlet podcast 5/9/2019

Historien: Nofret og hendes søster Kiya bliver samlet op af skruppelløse pirater under en bådtur ud for Kreta. Snart bliver de skilt fra hinanden. Nofret bliver ført til havnebyen Byblos på den libanesiske kyst, hvor hun bliver solgt til en slavehandler. Nu begynder en umenneskelig march i lænker gennem Levantens cederbevoksede skove og brændende ørken. Kun venskabet med de andre slaver holder Nofrets mod oppe, mens de bevæger sig mod handelsbyen Tadmor. Men assyrerne er på krigsstien.

sussi-bechSussi fortæller selv om baggrunden for det nye album: “Når jeg har set tilbage på mit første Nofret-album, har det altid slået mig, hvor lidt jeg fortalte om Nofrets rejse, fra hun bliver solgt som slave i Byblos, til hun ender som haremskvinde i Babylon. Jeg tænkte, at den del af Nofrets liv måtte kunne fortælles mere udførligt og måske med lidt mere alvor. For sjovs skyld tegnede jeg en enkelt side op tilbage i 2014. Det blev til én til, og snart var jeg helt grebet af at genfortælle starten på historien om Nofret. Dog uden at bryde med den gamle fortælling.”

80 sider
235 x 315 mm
Hardcover, syet ryg, ægte forsats, kapitælbånd og kapitelsnor