fbpx

Den eneste bog om katte, du behøver!

bog om katte - den store mis med de store kugler

bog om katte den store mis med de store kugler forside Den eneste bog om katte, du behøver!

E-bøger med blød pels – hvem kan stå for det? Nu kan du få alle fire historier med Mis med de Store Kugler i én samlet e-billedbog på 71 sider. Den eneste bog om katte, du behøver!

Mis er kendt fra Weekendavisen. Alle damer er helt vilde med Mis. Mis er vild med damer. Mis er kult.

E-bogen har naturligvis fået titlen “Den store Mis med de Store Kugler” og en lækker forside med knald på. Du kan købe e-bogen hos saxo.com, arnoldbusck.dk, williamdam.dk, bogogide.dk, bogreolen.dk, boghandleren.dk og alle andre e-boghandlere, der er søde mod dyr!

bog om katte den store bog om mis med de store kugler 1. historie: Mis med de Store Kugler

Den første beretning i bogen er historien, der startede kult-fænomenet.

Historien om Mis, der bliver dårligt behandlet af systemet, giver samfundet fuck-fingeren og tager et lavprisfly til de varme lande, hvor damerne er helt tossede med Mis.

bog om katte den store bog om mis med de store kugler 2. historie: Mis på Route 66

En lyrisk beretning om det frie, to-hjulede liv på USA’s highway, hvor vinden blidt kærtegner Mis’ lækre pels, mens speedometeret nærmer sig MAKS GAS!

Men faren lurer på Mis, der dog har et trumfkort i bagpoten.

bog om katte den store bog om mis med de store kugler 3. historie: Mis som Shylock

Mis fortolker Shakespeare i “Missekatten fra Venedig” – med Mis i rollen som Shylock. Et drama om indekattens vægelsindede liv.

bog om katte den store bog om mis med de store kugler 4. historie: Mis med de Store Julekugler

Et Dickensk juledrama i 3 akter og 25 billeder: Når Mis at finde et rart sted at bo, inden vinteren fryser hans kugler af? En rørende historie fuld af fortrædeligheder, hvor Mis har mere ondt af sig selv end nogensinde før, men hvor det ender godt og mega-julet til sidst.

I alt 71 veloplagte sider, der egner sig godt til læsning på mobil, tablet eller din 80 tommers fladskærm.

Mis på print

Gratis Mis med de store kugler bog + fri fragt + Donald Trump plakat i A2 Og hvis du hellere vil læse om Mis på papir, er der stadig få eksemplarer tilbage af “Mis med de store Kugler“, der allerførste bog om Mis, der udkom i 2013 og hvor 1.-oplaget blev udsolgt på 6 dage!

Bogen er verdens sjoveste mandelgave eller værtindegave. Lige nu får du den faktisk gratis, hvis du køber bøger for over 300 kr. i vores webshop.