fbpx

Snus Mus vender tilbage – nyt titler på vej

Verdens største detektiv Snus Mus

Nu er der godt nyt til alle Snus Mus fans: Forlaget Eudor har overtaget rettigheder til Snus Mus-bøgerne og to nye titler er under forberedelse. Frank Madsen har allerede skrevet manuskripterne til “Snus Mus og Snemands-Mysteriet” og “Snus Mus og Den Betroede Ost”, så nu afhænger udgivelsestidspunktet alene af, hvornår Sussi Bech er færdig med akvarellerne til de to nye billedbøger. Snus Mus håber på en udgivelse i efteråret 2019, men hans trofaste sekretær Bente har sagt til ham, at Sussi måske først bliver færdig i 2020. “Det lyder som en dårlig plan,” udtaler Snus Mus, der holder på, at 2019 er bedre og at Sussi bør skynde sig med at blive færdig.

Under alle omstændigheder skal vi nok holde hans fans underrettet om, hvordan tegnearbejdet skrider frem.

Snus Mus debuterede med papbogen “Snus Mus” fra Forlaget Alvilda i 2011, hvor læseren selv kunne vælge, hvilken skurk der var forbryderen. I 2013 udgav Forlaget Bolden de to billedbøger om Snus Mus og hans sekretær Bente, “Månetyven” og “Larven, der blev væk”. I 2018 udkom Snus Mus også i Chile.
Forlaget Eudor har i forbindelse med overdragelsen af rettighederne overtaget et lille restlager af begge bøger, som kan købes via vores webshop og på bogmesser, så længe lager haves.

Om “Månetyven” og “Larven, der blev væk” skrev Bjarne W. Andreasen:

“Jeg har en stor interesse for skønlitterære bøger, som også formidler fakta. Her er to bøger, som gør det på en virkeligt god måde. Det er både en detektivhistorie med to små søde mus og en bog, hvor man bliver klogere på hhv. månens faser og sommerfuglens stadier. Jeg er virkeligt begejstret. I begge bøger er der et læsespor for barnet og et for den voksne. Det hele er fortalt i en krimi noir-tone, som passer godt til billederne af den selvfede detektiv med den tjenende assistent.”

På YouTube kan du se et par teaser trailere om “Månetyven” og “Larven, der blev væk“. Og snart vil du også kunne følge Sussis arbejde med de to nye billedbøger her på Forlaget Eudors blog.

Verdens største detektiv, Snus Mus, og hans trofaste sekretær Bente får nye opgaver at løse i 2019 – eller 2020.

https://www.sussibech.dk/wp-content/uploads/2013/11/snus_mus_v1.jpg