fbpx

Simon signerer PUNK LIFE CRISIS i Fantask 11/9 kl. 12-14

Årets begivenhed: Kom og vrid muldvarpeskindet og hils på Simon, mens han signerer & tegner i dit eksemplar af PUNK LIFE CRISISårets vigtigste græffik nåvvel!

Det sker i tegneseriebutikken Fantask lørdag den 11. september kl. 12-14.

“Fucking breeders!”

Klik og bestil Punk Life CrisisPUNK LIFE CRISIS er Simon Petersens længe ventede tegneserie om hans mislykkede karriere i punkbandet P.M.B. En fortælling om den moderne mands flugt fra ansvar, terminer og bleskift. Og et kærligt men nådesløst portræt af musikbranchen. Udgivelsen er støttet af Statens Kunstfond.

LÆS: Anmelderne vilde med PUNK LIFE CRISIS

Læs de to første kapitler fra tegneserien som PDF.

HISTORIEN: Simon nærmer sig de 40. De gamle punk-venner (“Snotklud” og “Lakridsen”) er blevet fucking breeders og er flyttet til Vanløse. Deres planer om at bruge økologiske stofbleer er hurtigt blevet til billige supermarkedsbleer. Kampen mod kapitalismen må udsættes, og det forhadte “lortesystem” har skaffet både lejlighed og børnepenge til dem. Det er slut med koncerter og drukture.
Kun Simon drømmer stadig om at blive forsanger i et punkband, inden det er for sent.
En aften giver Simon den fuld gas til metal karaoke i Kødkværnen, og miraklet sker: En dude tilbyder ham posten som forsanger i sit nye punkrock-band. Simons drøm om at blive en ny Joey Ramone udvikler sig hurtigt til et mareridt af skænderier, druk, vold og nedbrudte varevogne på den tyske autobahn, da bandet tørner ud på sin første (og sidste) Europa-turné.

Er du forhindret den 11. september, er der lejlighed til at møde Simon på Art Bubble og Bogforum:

  • på tegneseriefestivalen ArtBubble i DOKK1, Aarhus, den 18.-19. september i Forlaget Eudors stand
  • på Bogforum i Forlaget Eudors stand B5-005 lørdag den 6. november kl. 14.00-15.30

Punk Life Crisis øveren spillested