fbpx

Ny gakket billedbog: Sussi og de ufornuftige sko

Billedbog for børn Sussi og de ufornuftige sko

Billedbogen “Alf vil ha’ et kæledyr NU!” var vores mest populære billedbog på eReolenGO! og Fairytell i 2020.

Nu er Frank Madsen klar med en ny, gakket billedbog for børn i alderen 3-7 år. Den har fået titlen “Sussi og de ufornuftige sko” og udkommer omkring 1. juni.

Billedbog for børn Sussi og de ufornuftige sko Bogen handler om Sussi, der er 5 år. Sussi holder enormt meget af sko. Hver dag siger mor, at Sussi skal tage de fornuftige sko på i skole. Men de fornuftige sko er grimme og dumme at høre på, synes Sussi.

En dag finder Sussi nogle sko i sin mors skab, hun aldrig har set før. Det er, som om de taler til hende!

Sussi synes, de ufornuftige sko er meget sjovere at have på. Og i modsætning til de fornuftige sko siger de ikke, at hun skal standse for gult lys, lade være med at række runge ad bageren eller hugge pølser hos slagteren. Faktisk tværtimod!

Forudbestil med rabat og signatur

Du kan forudbestille “Sussi og de ufornuftige sko” med forfatterens signatur, en lille tegning og fri fragt for 200 kr. (normalpris 229,50 + fragt). Indsæt beløbet på Mobilepay 34065 og send en mail med din adresse + mobilnummer til sussi@eudor.dk

Hvis du både vil have bogen om “Sussi og de ufornuftige sko” og “Alf vil ha’ et kæledyr NU!”, så er prisen 300 kr. i for begge bøger.

Arbejdet med billedbogens illustrationer er støttet med midler fra Copydan tildelt af Autorkontoen i Dansk Forfatterforening og bogen er udgivet med støtte fra Dansk Kunstfond.

Billedbog for børn Sussi og de ufornuftige sko