fbpx

Ny Eks Libris-bog: Bob Dylan svarer ikke!

Eks Libris 7: Bob Dylan svarer ikke.

Bob Dylan svarer ikke

I det nye bind af tegneserien Eks Libris, “Bob Dylan svarer ikke”, får du omsider svaret på, hvorfor det tog Bob Dylan så lang tid at svare på Nobelpriskomitéens besked om, at han havde vundet Nobelprisen i litteratur. Det skyldtes hverken genialitet eller arrogance. Snarere tværtimod.

Klik her og bestil bind 7.

Du får også Finn Sysholms fuldstændige vidunderlige drøm om, at i år var det endelig var HANS tur! Komplet med græskarkaret til Stockholm, trompetfanfarer og modtagelse på kongeslottet af Hans Majestæt Kongen af Sverige.

Trump som hr. Tudse

I 7. bind af Eks Libris møder vi også Lars Løkke, der som Odysseus rager uklar med valgguderne og mister en tredjedel mandaterne til en enøjet kyklop fra Dansk Folkeparti, der bagefter rotter sig sammen med Den rosenfingrede Dagning. Og hr. Tudse, der har vundet det amerikanske præsidentvalg og nu vil gøre USA stort igen ved at bruge en masse penge på sprut og damer. Og lesbiske Lise, der bliver træt af den daglige trummerum og tager til halbal i Jylland, hvor hun gifter sig med en grovsmed og får en spandfuld unger. Og 80-årige Jørgen Leth som Buzz Lightyear. Og redaktør Lise, der skal lære Annika girafsprog. Og mange andre herlige striber fra tegneserien Eks Libris’ sæson 2016/17.

Skrevet af Frank Madsen og eminent illustreret af Sussi Bech.

Klik her og bestil bind 7.

Om ophavsmændene

Sussi Bech Frank Bruun Madsen Sussi Bech har modtaget adskillige priser, bl.a. BØFA-prisen, Orla Prisen, Ping Prisen og det svenske tegneserieakademis Adamsonstatyetten.
Frank Madsen de seneste to år har været blandt de 3 nominerede til årets Claus Deleuran Prisen i kategorien Danmarks bedste Tegneserieforfatter.
Deres fælles tegneserie “Eks Libris” kan læses hver fredag i Weekendavisen. Forlaget Eudor har udgivet 7 bind.

Eks Libris har sin egen hjemmeside og er også på facebook.

Herunder: Smagsprøver fra Eks Libris 7: “Bob Dylan svarer ikke”

Tag mig hårdt bagfra.
Sune Lynder hiver stikket ud.
Hr. Tudse bliver præsident.
Finn Sysholm vinder Nobelprisen.
Redaktør Lise lærer Annika girafsprog.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.