fbpx

H.C. Andersen og Rita: 4 nye e-bøger af Jan Mogensen

H.C. Andersen og Rita er rasende af Jan Mogensen

H.C. Andersen er Danmarks kendteste eventyrdigter. Jan Mogensen er en af Danmarks kendteste og mest elskede billedbogsillustratorer. Nu gør vi fire af Jan Mogensens billedbøger tilgængelige i digital form.

Rita i Raseriskoven

Rita er rasende. Rigtig rasende. Bare fordi hun skal ud at lege, siger hendes far, at hun skal tage sine klapbusker på, men det vil hun ikke. Nej! Rita bliver så gal, at hun forsvinder helt ind i Raseriskoven, men der er én i skoven, der kan blive mere rasende end Rita.

Fra 4 år. En klassisk billedbog af Jan Mogensen – nu som e-bog til tablet (EPUB). Find billigste pris på www.bogpriser.dk

3 eventyr af H.C. Andersen

3 bøger med eventyrdigterens klassiske historier, smukt illustreret af Jan Mogensen – nu som e-bog til tablet (EPUB). Fra 4 år.

KÆRESTEFOLKENE: Eventyret om den hovmodige bold, som ikke finder, at Toppen er den en værdig kæreste. Hovmod står for fald, Bolden ender på skarnfjerdingen, hvor imod Toppen bliver forgyldt og kommer til agt og ære i dagligstuen.
Find billigste pris på www.bogpriser.dk

KONEN MED ÆGGENE: Digtet om konen der kom til at knejse så meget med nakken, at alle hendes drømme om at blive en fin frue brast.
Find billigste pris på www.bogpriser.dk

DEN LILLE PIGE MED SVOVLSTIKKERNE: Historien om den lille fattige pige, der nytårsaften udmattet af sult og kulde ender sine dage ude på gaden foran de riges vinduer efter at have brugt sine sidste svovlstikker.
Find billigste pris på www.bogpriser.dk

Forlaget Eudor har i 2017 også udgivet 5 e-bøger i Jan Mogensens serie om Bamse.

Se oversigten over alle vores e-bøger på www.eudor.dk/ebog

Skriv til ebog@eudor.dk, hvis der ønskes eksemplarer til anmeldelse/omtale.

Om Jan Mogensen

Jan Mogensen, dansk illustrator og forfatter født 1945 i Malmø. Autodidakt. Hans debut var billedbogen “Har du sovet godt, Bamse?” (1981). Har siden skrevet og illustreret en lang række billedbøger for børn. Forfatter til teaterstykkerne “Lykkens Æbletræ”, “Rita i Raseriskoven” og “Når du ser et stjerneskud”. Sidstnævnte er “en moderne fusion af Juleevengeliet og Et Juleeventyr”, der siden 1994 har været Anemone Teatrets julestykke. Hans bøger er oversat til 20 sprog og udgivet i USA, Canada, England, Frankrig, Spanien, Tyskland, Korea, Japan og Kina. Jan Mogensen har modtaget Burg-Wissem prisen (1982), Kulturministeriets Initiativpræmie (1986 og 1988), Kulturministeriets Illustratorpris (1987) og Carlsens Fortællefantorden (2001)

Om H.C. Andersen

Hans Christian Andersen blev født 1805 i Odense og døde i 1875 i København. Han skrev sine eventyr i den såkaldte guldalder i den danske enevældes sidste tiår, hvor borgerskabet vandt frem og mange flere end tidligere kunne læse. H.C. Andersen skrev digte, teaterstykker og rejseskildringer, men det var hans eventyr, der blev kendt over hele verden og oversat til mere end 100 sprog. De mest berømte er Fyrtøjet, Prindsessen på Ærten (1835) , Den lille Havfrue, Kejserens nye klæder (1837) , Den grimme Ælling (1843), Snedronningen (1844) og Den lille Pige med Svovlstikkerne (1848). (Læs mere på Wikipedia)

[sg_popup id=4]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.