fbpx

1001 Nat tegneserie: Luksusudgave af Dalila den Drevne

1001 Nat tegneserie: Nu udgiver Forlaget Eudor Sussi Bechs 1001 Nat tegneserie over eventyret om Dalila den Drevne. Det bliver i en nyfarvelagt luksusudgave, hvor der virkelig er kælet for detaljerne: Formatet bliver et stor hardback i imponerende 23,2 x 31,5 cm og 12 mm tyk. De 120 sider bliver trykt på fornemt 130g silk artpaper – garnhæftet, med ægte forsats og grønt kapitælbånd, der flot kontrasterer den dybrøde bogryg.

Dalila den Drevne bliver samtidig 1. bind i Sussi Bechs Samlede Værker, som Forlaget Eudor udgiver i 7 bind frem mod 2020.

1001 Nat tegneserie: Dalila den Drevne i luksusudgave 1001 Nat tegneserie

Historien om Dalila den Drevne foregår i Bagdad på Harun al-Rashids tid omkring år 800 e.v.t. Den er baseret på et eventyr fra 1001 Nat. Kaliffen har givet de to værste skurke i Bagdad høje embeder pga. deres evner som svindlere. Enken Dalila, med tilnavnet “den drevne”, stiler også efter en velbetalt stilling indenfor det offentlige. Sammen med sin datter Zainab gør hun nu alt for at henlede kaliffens opmærksomhed på deres eksistens.

Dalila den Drevne er et ungdomsværk af Sussi Bech. En 1001 Nat tegneserie fortalt med et sprudlende overskud og smittende humør. Hermed i samlet udgave og for første gang i farver!

Bonusmateriale

Denne udgave indeholder 20 siders ekstramateriale. beretter Sussi om tilblivelsen af »Dalila den Drevne« og om dannelsesårene før gennembruddet som tegneserieskaber. Altsammen illustreret med masser af aldrig før offentliggjorte arbejder fra ungdomsårene!

Udsalgsprisen er 325,00.

SUSSI BECHS SAMLEDE VÆRKER – HAR DU ALLE BIND?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.