fbpx

De vilde svaner (Sussi Bechs Samlede Værker 7)

425,00 DKK

Sussi Bechs samlede værker, bind 7

Fra 9 år og opefter. En prisbelønnet, dansk tegneserieklassiker.

Dette er 7. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også omfatter »Dalila den Drevne«, »Aida Nur« og »Nofret«. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale. Dette bind samler historierne »Zainab«, »De vilde svaner« og »Egtved Pigen«.

Se også de øvrige bind i serien.

Zainab, De vilde svaner og Egtved Pigen

Zainab var Sussi Bechs debutalbum og solgte i 1985 over 10.000 eksemplarer på tre uger. Historien er inspireret af »1001 Nat«. Bagdads kalif, Harun al-Rashid, vil bortgifte sin søster, Abassah, til sin bedste ven, Giarfar, så Harun kan være sammen med dem, uden at hun skal bære slør. Men de må ikke fuldbyrde ægteskabet! Abassahs nye veninde, Zainab, har også sine problemer, for hendes forlovede, Ali, er dømt til døden for højforræderi.

De vilde svaner er fortællingen om Elisa, hvis seks brødre bliver forvandlet til svaner af deres onde stedmoder. For at bryde forbandelsen må Elisa sy seks særke af brændenælder, men uden at sige et ord – ellers dør brødrene!

Egtved Pigen Aia er høvdingedatter, og hendes far, Algot, hersker over Ådalen. Storbonden Vult vil have sin søn, Solfin, gift med Aia og forene Ådalens to store slægter. Men smedelærlingen Ugi, der er en af de fremmede, har også forelsket sig i Aia.

I alt 184 sider inkl. 33 siders ekstramateriale med masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger, og hvor Sussi selv fortæller om arbejdet og hendes tanker med historierne.

Luksusudgave

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Om forfatteren

sussi-bech Sussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med “Nofret”, “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Hun illustrerer tegneserien “Eks Libris” hver uge i Weekendavisen. Desuden har hun tegnet “Kaj og Andrea”, “Snus Mus” og “Emmy” og skrevet bøgerne om “Aziru” og “På ferie med Emil”.
Sussi har modtaget bl.a. BØFA-prisen, Ping-prisen, Birkerød Kulturpris, Hanne Hansen Prisen og senest i 2015 den svenske Adamsonstatuetten, der blev uddelt ved Svenska Serieakademins 50 års jubilæumsfest i Stockholm.