fbpx

Kats Bog

129,00 kr.

Ikke på lager

Kats Bog – En roman om pigen Kat, 16 år.

16-årige Kat er forelsket. Det er dejligt og vildt, og pludselig gør hun alt muligt, som hun aldrig havde forestillet sig, at hun kunne finde på at gøre – med ham.
Kat er kristen, og hun ved, at det er syndigt, for manden er gift, han er endda ven med hendes forældre. Derfor kan hun hverken tale med sin familie eller sin veninde fra kirken om ham. En dag går hun ned på kirkegården og begynder at tale til sin bror Simon, der døde for snart 13 år siden. Kat betror sig også til Julie og Axel fra klassen. Da hendes verden styrter sammen, og hun svæver alene rundt i Universet uden Gud, får hun brug for deres hjælp.
Kats Bog handler om skyld og skam, tro, håb, kærlighed og det evige kaos.

Tidligere udkom: “Hemmeligheder“.

Køb Kats Bog + Hemmeligheder for kun 350,00 kr. inkl forsendelse.

Om forfatteren

Vibeke B. Arildsen. Fotograf: Per Johansen.
Foto: Per Johansen.

Vibeke B. Arildsen er opvokset i Randers, men bor nu på Frederiksberg. Vibeke B. Arildsen er cand.mag. i dansk og teatervidenskab fra Københavns Universitet. Hun har bl.a. arbejdet for Danmarks Radio, National Museet og på Karen Blixen Museet, som hun stadig er tilknyttet. Hun har oversat flere end 30 børne- og ungdomsbøger fra svensk og tysk. Indstillet til Karin Michaëlis Prisen for “Hemmeligheder” i 2018. “Kats Bog” er hendes sjette roman.